Gezellig wordt het zeker. Zo viert zanger Christoff kerstavond!

Het wordt de vreemdste kerst en nieuwjaar aller tijden. We mogen straks eigenlijk niemand ontvangen thuis, behalve één alleenstaande, ons zogenaamde “knuffelcontact”. Intussen blijkt uit onderzoek dat ongeveer 70 procent van de mensen zich ook aan de maatregelen zullen houden.

Hoe gaan bekende mensen de feesten vieren? De komende weken vragen we het elke dag aan een bekende Vlaming. Vandaag starten we met zanger Christoff. Het is geweten dat Christoff een grote romanticus is die houdt van de kerstdagen, en normaal ook kerstconcerten geeft in kerken, in deze periode van het jaar. Dat alles gaat nu niet door, uiteraard, maar hoe gaat Christoff de feestdagen nu doorbrengen?

 

Hoe (en met wie) ga je de feestdagen vieren?

Het ziet er niet naar uit dat er versoepelingen komen maar ik kan me niet weerhouden om op kerst mijn ouders en zus niet te zien dus we gaan het sowieso op veilige afstand in de tuin corona proof vieren.

Wat staat er op het menu?

Ik ga mijn lievelingsgerecht voorstellen want dit jaar staat er helaas niets op het menu. Buiten wat hapjes en gluhwein buiten. Maar mijn lievelingsgerecht is hertenfilet met een wildsaus en warme groentjes, een appeltje en veenbesjes.

Was er enkel kommer en kwel in 2020 of had het jaar ook iets moois voor jou in petto?

Er was natuurlijk die professionele en financiële onzekerheid. Maar ik heb wel van de tijd kunnen gebruik maken om dingen te doen die ik altijd al heb willen doen en waar ik nu wel ineens tijd voor had. Zoals koken, wandelen, fietsen en gewoon eens kunnen thuis zijn..

Wat wens je de mensen toe voor 2021?

Een hele goede gezondheid en hopelijk heeft corona niet teveel schade aangericht zodat ze allemaal terug hun oude leven snel kunnen hervatten.

En wat is je persoonlijke ambitie voor het nieuwe jaar? 

Er staat sowieso een nieuw album gepland dat helaas door corona is uitgesteld. En ik wil vooral heel veel optreden want ik heb mijn fans en het podium ontzettend gemist.