3 nieuwe topwijnen: nu in voorraad!!!

Ik ben super opgetogen, want ze zijn binnen: mijn drie nieuwe topwijnen! Mijn Wijn Ornelis Ribera Del Duero, een prachtige Tempranillo uit Spanje, mijn complexe, krachtige en volle Wijn Ornelis Amarone della Valpolicella en mijn feestelijke Wijn Ornelis Champagne Brut Premier!

We hadden al een prachtig assortiment aan mooie wijnen, maar dat we deze drie kanjers nu ook aan onze winkel kunnen toevoegen is alleen maar goed nieuws. En dat net op tijd voor de feestdagen. En nog goed nieuws: als je één van mijn topwijnen bestelt krijg je er ook een mooie feestverpakking bij.

Bestel al deze toppers, en mijn twaalf andere wijnen op www.wijnornelis.be

 

Wijn Ornelis Ribera del Duero

Een eigentijdse rode wijn die de veelzijdigheid van de Tempranillo druif op zeer aantrekkelijke wijze toont. Na een zorgvuldige rijping op eikenhouten vaten ontstaat er een prachtig evenwicht. Krachtig van smaak, maar tegelijk fluweelzacht, elegant en zuiver.

Wijn Ornelis Amarone della Valpolicella DOCG

Mijn Amarone is een stijlvolle en mysterieuze Italiaan. Alles is perfect in balans: complex, krachtig maar ook elegant zacht. Met verleidelijk donker kersenfruit, cacao en specerijen. Zalige rode wijn!

Wijn Ornelis Champagne Brut Premier

Prachtige Champagne om te klinken op alle mooiste momenten van het jaar! Een klassieke, romige champagne brut premier voor elk bijzonder moment. Perfect als aperitief maar ook bij lichte voorgerechten en schaal- en schelpdieren.