4 gratis glazen om mijn nieuwste wijn te vieren!

Ik ben een blije man. Het gaat bijzonder goed met Wijn Ornelis. Deze zomer hebben jullie massaal mijn wijnen besteld en geproefd. En we zijn nog geen jaar oud en toch mogen we vandaag alweer een nieuwe eigen wijn voorstellen. Nummer elf intussen. En wat voor één. Eentje waar ik zelf enorm naar mee heb gezocht. Gewoon omdat het één van mijn favoriete witte wijnen is. Niet uit het meest evidente wijnland, maar wel eentje waar ze echt super kwalitatieve wijnen produceren: Oostenrijk.

Jawel: we hebben eindelijk een hele mooie Grüner Veltliner aan het assortiment van Wijn Ornelis kunnen toevoegen. Mijn Grüner Veltliner uit het Kamptal gebied is een Alte Reben, ofwel gemaakt van oude stokken. De wijnstokken zijn meer dan 50 jaar oud en dat geeft een uniek karakter aan de wijn. Zuiver en fris, maar toch met zachte tonen van exotisch fruit. Het is een prachtige groengele wijn met veel rijkdom. De smaak wordt mooi in evenwicht gehouden door gele appel, ananas, mango en het typische pepertje.

En er is super goed nieuws! Als extraatje krijg je bij de bestelling van de Grüner Veltliner tijdelijk vier luxe wijnglazen van Schott Zwiesel t.w.v. 32 euro cadeau én ook de verzending is tijdelijk gratis! Beide cadeautjes worden automatisch aan je winkelkarretje toegevoegd! Deze actie loopt vanaf nu tot 21 augustus of zolang de voorraad strekt.

Bestellen kan op www.wijnornelis.be