4 restaurants van Wok Dynasty weer open voor Take Away

We hadden het begin januari zo mooi aangekondigd: in 2020 ben ik ambassadeur bij de zes restaurants van Wok Dynasty. Ik mocht jullie meedelen dat ik de komende maanden verschillende nieuwe wok-recepten ging ontwikkelen die je in één van de zes restaurants of thuis zou kunnen proeven. We gingen ook leuke wedstrijden organiseren. En ik mocht samen met een groep volgers van Would Be Chef één van de komende maanden lekker dineren bij Wok Dynasty.

Maar goed, net zoals voor alle andere horeca is ook Wok Dynasty gesloten de voorbije maanden door de lockdown. Dat wil ook zeggen dat mijn ambassadeurschap even op een laag pitje staat, en dat je de gerechten die ik ontwikkeld heb (en geloof me, ze zijn lekker!) voorlopig nog niet ter plekke kunt gaan eten. Maar uitstel is geen afstel, en als deze lockdown voorbij is, gaan we er elkaar zeker ontmoeten en lekker Aziatisch gaan eten.

Maar sinds deze week is er wel goed nieuws! Want bij 4 van de 6 restaurants, in Heverlee, Overijse, Sint-Martens-Latem en Boortmeerbeek kun je nu elke avond heerlijke menu’s afhalen, alles uiteraard veilig volgens de regels van de social distancing.

Er is een afhaalmenu voor 11 euro, en ook een uitgebreider menu van 16 euro, en beide menu’s zijn heerlijk om thuis met de familie van te genieten! We hebben gisteren het grootste menu afgehaald in Boortmeerbeek, en dat ging zeer makkelijk en vlot, en we hebben echt lekker gegeten, net alsof we in Wok Dynasty zelf zaten.

Meer informatie over hoe, wat en waar je kunt bestellen kun je hieronder vinden.

www.wokdynasty.be