Beter dan een sterrenrestaurant …

Zondagmiddag gingen we nog eens lunchen bij Désiré Ornelis, een verre neef van me, en zijn vriend Glenn. Het is een superleuk koppel dat (misschien zit het een beetje in de familie) ook ontzettend houdt van lekker eten en koken. Als je bij hen wordt uitgenodigd, dan weet je dat het een feestje wordt. Glenn kookt echt als de beste, en mijn neef is een echte wijnkenner die als een volleerde sommelier de wijnen aan tafel komt voorstellen.

Glenn en Désiré hebben trouwens ook een hele mooie foodblog vol met zalige recepten: The Food Tryout. Ga er zeker ook eens een kijkje nemen want ze hebben er hele lekkere recepten opstaan. De maaltijd die ze ons zondag hebben voorgeschoteld was gewoonweg indrukwekkend, en de meeste recepten staan ook op de blog. Ik meen het: het was er beter dan in sommige sterrenrestaurants! Merci mannen, jullie zijn de beste gastheren!

Hapjes:

– makreelrillette met grissini

– tartelette met steak tartaar

– millefeuille met garnaal

– broccoli met pikante avocadocreme

– bisque

 

Gekarameliseerde tomaat, burrata en basilicumolie

Thai beef salad

Tijgerganaal met mangochutney

Linguine met oester en abrikozencreme

Marokkaans lamsstoofpotje met couscous

Gekarameliseerde appel met ricottamousse en arlette

Hazelnootpasta met melkmousse en krokante cake

 

Mignardises:

– pate fruit aardbei

– chocoladecakeje met pindakaascreme

– lemon curd taartje