Biscotti: het heerlijke Italiaans koekje, maar veel gezonder #collab

Vandaag is het Wereld Biscotti day. Het heerlijke harde Italiaanse koekje dat je bij de koffie krijgt in je favoriete Trattoria, maar dat ook wel eens in een zoet likeurtje als Amaretto wordt gesopt, of in een glaasje zoete wijn, wordt vandaag uitgebreid gevierd. Italianen zijn er gek op. En ik vind ze zelf ook bijzonder lekker.

Misschien daarom dat ik ook blij ben, als fiere ambassadeur van nãkd. dat er sinds enige tijd ook een gezonde versie van deze Italiaanse klassieker in het assortiment is opgenomen. De nākd. Almond Macaroon reep smaakt als die heerlijke biscotti van bij de Italiaan. Dankzij deze reep kun je nu elke dag van het jaar genieten van de populaire smaak van amandelen.

Vegan, glutenvrij en natuurlijk alleen maar gemaakt met pure ingrediënten. Deze reep bestaat uit niets meer dan amandelen, dadels, cashewnoten, rozijnen en natuurlijk aroma’s. Fruit en noten, dat is alles. Simpel, gezond én vooral héél erg lekker! Voor mij het ideale tussendoortje op het werk of tijdens eens van mijn wandelingen. Een echte aanrader wat mij betreft.

Voor meer informatie surf naar nakd.be!