OPGELET: DEZE ACTIE IS VOORLOPIG AFGESLOTEN
Ik ben zoals jullie intussen wel weten een fervente wandelaar. Ook in Barcelona ben ik weer veel op pad. Dat doet mij deugd, zowel fysiek als mentaal. Maar veel kilometers afleggen kan wel eens voor vervelende overbelasting zorgen voor je spieren gewrichten en dat kan een onaangenaam gevoel geven. Ik ben nu al geruime tijd trotse gebruiker en ook fiere ambassadeur van CURCUFEN, een voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor het behoud van soepele spieren & gewrichten, en dat helpt mij persoonlijk echt zeer goed.
Mensen vragen me wel eens: maar Sven, waarom is CURCUFEN nu eigenlijk zo doeltreffend volgens jou? Wel het bevat Curcuma longa & Boswellia serrata. Deze twee krachtige ingrediënten zorgen samen voor een versterkt effect. De combinatie werkt beter dan elk ingrediënt apart. Curcuma longa, het extract uit de Kurkuma wortel, is een zeer krachtige antioxidant dat de gewrichten ondersteunt. Boswellia serrata, afkomstig van de wierookboom helpt om de gewrichten soepel te houden. Samen met vitamine D vormen zij een complete formule voor spieren & gewrichten.
Om ervoor te zorgen dat de werking van CURCUFEN zo doeltreffend en krachtig mogelijk is, zijn deze extracten vloeibaar gemaakt. Curcuma longa en Boswellia serrata lossen namelijk niet zo gemakkelijk op in ons lichaam in poedervorm. Als je Kurkuma gebruikt in de keuken om je heerlijke Indische currygerecht een mooie, felle kleur te geven en een lekkere smaak toe te voegen blijft het Kurkuma poeder ook drijven op de oppervlakte. Daarom volstaat het dus niet om elke dag Kurkuma te gebruiken in de keuken. Maar door de vloeibare vorm ga je de werkende elementen net wel veel makkelijker opnemen. De impact van een vloeibaar extract op de opneembaarheid zie je door op deze link te klikken.
Bij mij werkt het echt perfect. Maar ik snap oprecht dat je denkt: eerst zien, of voelen, en dan pas geloven. Wel ik heb goed nieuws, want ik mag jou een persoonlijk testpakketje opsturen.
Laat je gegevens hier gewoon achter en er wordt je een testpakket opgestuurd (zolang de voorraad strekt).
Het CURCUFEN-staaltje is goed voor je eerste 10 dagen met CURCUFEN. Neem 2 capsules per dag in één inname. Daarna kun je je kuur verderzetten en kun je nog genieten van een cashback tot € 5.
Laat me zeker weten wat je zelf van CURCUFEN vindt en tag dan ook @SvenOrnelis & @CURCUFEN in je wandelverhalen op social media. Veel succes, en ik hoop dat je net als ik je voordeel doet bij het gebruik van CURCUFEN voor soepele spieren en gewrichten.
CURCUFEN is een voedingssupplement te gebruiken vanaf 18 jaar. CURCUFEN bevat vitamine D3. Vitamine D3 draagt bij tot het behoud van de goede werking van spieren. Curcuma longa en Boswellia serrata voor soepele gewrichten
Wat ben ik gelukkig! Mijn nieuwe boek is er: “Veel Geluk Gewenst”. Ik ben er super trots op. Het is een boek dat ik met heel veel liefde geschreven heb … Lees meer
De elBulli Foundation is een non-profitorganisatie opgericht door de wereldberoemde chef-kok Ferran Adrià na de sluiting van zijn legendarische restaurant elBulli in 2011 … Lees meer
Misschien heb je het al gezien op mijn sociale media. Ik ben lichter aan het koken, met veel gezonde ingrediënten, en met veel groenten. Slaatjes, maar ook heerlijke gewokte of gestoomde groenten, of ik rooster ze in mijn oven … Lees meer
Lekker eten willen we toch allemaal? Nu de dagen toch weer flink aan het korten zijn, en we zelfs bijna aan oktober zitten, wil ik jullie op deze maandag weer inspireren met een aantal lekkere gerechten … Lees meer
Een quesadilla is een heerlijk traditioneel Mexicaans gerecht dat bestaat uit een tortilla (meestal gemaakt van maïs of tarwe) die dan wordt gevuld met kaas en soms andere ingrediënten zoals vlees, groenten of bonen … Lees meer
Ik ben veel aan het sporten, probeer gezond te eten, en niet teveel alcohol te drinken. Omdat ik echt wat gezonder wou worden en wat kilo’s verliezen. Ik verkoop zelf wijn, en ik geniet van een lekker glas, maar toch denk ik toch ook goed na tegenwoordig wat ik drink en hoeveel … Lees meer
Vandaag is de dag van de chocolademelk! Ik ken een kleine maar geniale truc om je warme choco nog lekkerder te maken. Een beetje grof zeezout toevoegen is altijd lekker bij chocolade, dat weet iedereen, en zeker als het donkere chocolade is … Lees meer
Dit is een soort van kwisvraagje. Wel eentje waarmee je jammer genoeg niks winnen kunt. Behalve mijn grootste respect. Want ik moet bekennen: ik moest zelf ook even opzoeken wat een hoagie precies was toen ik in de culinaire kalender zag dat vandaag ‘World Hoagie” dag was … Lees meer