De Pizza-special

Zaterdag 9 februari. Het is vandaag World Pizza Day. En dat moeten we bij Would Be Chef uiteraard uitgebreid vieren. Daarom hebben we vandaag een pizza-special.

Ik verklap jullie wat mijn favoriete pizza is (met dank aan Roger van Damme en Trattoria 2000 in Keerbergen). Ik leg je uit hoe je een diepvriespizza prima kunt pimpen. Ik zet 3 hippe pizzaplekken in Vlaanderen op een rij. Je krijgt van mij een tip om pizza-leftovers de dag na een feestje weer prima op te warmen. Als je een Gentenaar bent: de 5 leukste pizzaplekken in de Arteveldestad krijgen ook een speciale vermelding. Ik geef je het recept voor een zalige bloemkoolpizza… zoooo gezond zeg, maar wel, goed! En ik deel nog eens Would Be Chef Loïc zijn beroemde panpizza. Ideaal voor studenten op kot, mensen met weinig tijd, of gezellige types die geen zin hebben in een berg afwas. Maar zoooo lekker!

Kortom: no way dat je vandaag kunt ontsnappen aan mijn goedbedoelde pizza-overload. Doe er je profijt mee!