“Een afschuwelijk reisverhaal”

Onze zomervakantie zit erop. Klagen gaan we niet doen, want ik heb maar liefst zeven weken geen radio gemaakt. Ik heb er ongelofelijk van genoten en veel energie kunnen tanken. Uiteraard zijn we tussendoor wel aan het werk gebleven. Ik heb veel geschreven voor deze blog en voor de krant De Zondag, mijn wandelboek is eindelijk ook af geraakt, we zijn met een groot en zalig project bezig voor oktober waar jullie zeer blij mee zullen zijn, en we zijn intussen ook al weer een weekje bezig met de voorbereidingen van onze ochtendshow.

Maar maandag is het dus echt zover. Dan maken Anke en ik weer elke dag ochtendradio op Joe tussen zes en tien, samen met onze producer Sylvie en onze eindredacteur en nieuwslezer Grim. En straks gaan we al eens oefenen. Want dan gaan we vier uur uitzenden van aan het grote muziekrad van Joe in Westende. Een dagje kust voor ons twee dus. We gaan er de vakantie afsluiten en het nieuwe radioseizoen al opnieuw in gang steken. En we gaan dat op een speciale manier doe. Met leuke cadeau’s maar ook met vakantieverhalen. Onnozele, grappige en jawel, ook afschuwelijke reisverhalen.

Het zit zo, Anke beleeft elke dag wel speciale avonturen, er overkomen haar op reis dus ook de meest onwaarschijnlijke verhalen. Maar ik ben intussen 48, en ik heb op reis ook echt al vanalles meegemaakt. Vanmiddag gaan Anke en ik elk uur zo’n speciaal reisverhaal vertellen. Prachtige herinneringen aan recente of lang vergeten reizen, maar ook enkele kleine drama’s die we op vakantie hebben meegemaakt. En als jij kunt achterhalen hoe die avonturen precies zijn afgelopen, dan maak je kans op een prachtige standhanddoek van Joe. Het zijn de laatste acht van deze zomer.

En ik kan jou als volger van Would Be Chef al een tip geven. Mijn verhalen spelen zich onder andere af midden in de nacht op een gammele bus in het ruwe Noorden van India, ik heb ook iets onwaarschijnlijks meegemaakt in de bergen van Oostenrijk op vakantie met mijn ouders, en in een restaurant in Scandinaviƫ waar ze me wel zeer gekke dingen hebben voorgeschoteld. Luister vanaf 11u voor de blijde terugkomst van Sven en Anke op Joe. Of kom een gratis ritje maken in ons muzikale reuzenrad aan de Belgische kust, op de dijk in Westende.