Heerlijke gerechten waarbij mijn Rosé van Wijn Ornelis zal scoren!

Goed nieuws. We waren een aantal weken compleet uitgeput, maar de nieuwe jaargang van mijn rosé is eindelijk binnengekomen. Het was vorig jaar dé topseller van Wijn Ornelis en ook dit jaar gaat deze kanjer snel deur uit, ook al is het lenteweer nog niet echt van de partij.

Wat mag je verwachten van deze rosé? Net zoals vorig kaar is het een fonkelend roze wijn, frisdroog en vol aardbei en framboos. De perfecte wijn om met familie en vrienden van te genieten onder goed gezelschap van de zon, een lekkere maaltijd en mooie verhalen.

Deze rosé is puur (te) genieten. Een erg aangename, verfrissende rosé in milde Provencestijl. Prachtig en fonkelend lichtrozenbladroze. Het bouquet van framboos, frisse rode besjes en aardbei maakt dit een rosé om verliefd op te worden. 12,5% alc. Lekker bij de aperitief, salade niçoise, couscous of zeevruchten. Nu van genieten tot 2026.

Ik wil jullie uiteraard ook culinair inspireren, en heb daarom enkele lekkere recepten samengesteld, die uitstekend passen bij de zalige frissen smaak van mijn rosé. Veel kookplezier!