Scherm­afbeelding 2025-05-10 om 12.24.19
Nieuws

Mis niets & schrijf je in voor de Would Be Chef nieuwsbrief!

Ben jij een trouwe bezoeker van Would Be Chef? Dan weet je dat er hier elke week heerlijke recepten, smakelijke tips en inspirerende verhalen verschijnen. Maar wist je ook dat je niets hoeft te missen? Door je in te schrijven voor de Would Be Chef nieuwsbrief, ontvang je het allerbeste van Would Be Chef automatisch in je mailbox.

Onze nieuwsbrief brengt je meer dan alleen een overzicht van nieuwe recepten. Het is een persoonlijk berichtje van Sven, recht uit de keuken. Gerechten die hij zelf thuis op tafel zet, restaurants die indruk maken, handige tips die het koken makkelijker maken – alles komt voorbij. Bovendien krijg je ook een kijkje achter de schermen of en mis je niets van al dat lekkers.

Scherm­afbeelding 2025-05-10 om 12.20.42
Scherm­afbeelding 2025-05-10 om 12.21.33

Inschrijven is zeer eenvoudig en helemaal gratis. En geen zorgen: je inbox wordt niet overspoeld. Alleen wanneer er écht iets lekkers of leuks te delen valt, hoor je van ons. Zo blijf je geïnspireerd zonder overladen te worden.

De Would Be Chef nieuwsbrief is er voor iedereen die graag kookt, graag eet en het fijn vindt om op de hoogte te blijven van wat leeft in en rond de keuken van Sven. Als je houdt van smaakvolle verhalen en zin hebt in nieuwe inspiratie, dan wil je deze mails echt niet missen. En dan mogen we onze coole wedstrijden ook niet vergeten vermelden!

Scherm­afbeelding 2025-05-10 om 12.21.12
Scherm­afbeelding 2025-05-10 om 12.20.52

Dus: zin om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe recepten, toffe acties of culinaire tips? Klik dan hier en schrijf je meteen in op de Would Be Chef nieuwsbrief. Je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn.

Gerelateerde nieuwsberichten

Groot nieuws: ik ben ambassadeur voor Big Green Egg Vlaanderen! 🔥 #advertentie Would Be Chef Sven Ornelis6

Groot nieuws: ik ben ambassadeur voor Big Green Egg Vlaanderen! 🔥 #advertentie

Mensen die me volgen op sociale media weten het al even: ik ben officieel ambassadeur geworden voor Big Green Egg in Vlaanderen! Wie mij een beetje kent, weet dat ik al heel mijn leven een grote liefde heb voor barbecueën … Lees meer

ben-libby-WjW97Z5BpVA-unsplash

Aardappelen: gezond, lokaal en ten onrechte onderschat

Aardappelen hebben de voorbije jaren jammer genoeg een wat negatieve bijklank gekregen binnen de wereld van gezonde voeding. Ze worden al te vaak afgedaan als dikmakers of lege koolhydraten, maar dat is eerlijk gezegd een onterechte beoordeling … Lees meer

AI0A2732

Brotherday – voor mijn broer Arn

Vandaag is het Brotherday, en dus zet ik met plezier mijn lieve broer Arn eens in de bloemetjes. Net als ik is hij een levensgenieter pur sang. Hij schrijft dan wel geen kookboeken (dat laat hij aan mij over), maar koken kan hij ook wel als de beste – samen met zijn lieve vrouw Nathalie … Lees meer

National Chocolate Chip Day: een ode aan een geliefde lekkernij

Elk jaar op 15 mei vieren chocoladeliefhebbers in de Verenigde Staten – en steeds vaker ook daarbuiten – National Chocolate Chip Day. Deze dag staat volledig in het teken van misschien wel de populairste toevoeging aan koekjes, muffins, ijs en talloze andere desserts: de chocoladechip … Lees meer

Nakd_Lifestyle image_Fruit & Fibre bars_Apple & Strawberry_SP (1)

Verantwoord snacken was nog nooit zo lekker: ontdek de nieuwe nākd. Fruit & Fibre Bars #advertentie

Ik probeer veel te sporten en gezond te leven, maar ik wil ook absoluut niet met honger rondlopen, dus ben ik zoals veel mensen een snacker. Niet per se uit pure goesting, maar als het zoals bij mij druk is en ik snel iets nodig heb dat me energie geeft én me goed laat voelen, dan ben ik zoals jullie weten een echte fan van nākd … Lees meer

Zin in iets lichts, feestelijks en boordevol smaak? 7x recepten met garnalen

Ik zal maar bekennen: garnalen zijn voor mij echte toppers in de keuken. Ze zijn elegant, snel klaar en ze geven meteen een verfijnde toets aan elk gerecht … Lees meer

Wat is moscato wijn en is het echt lekker of niet?

Eerlijk? Ik kan wel eens genieten van een glaasje Moscato, maar criticasters noemen het de limonade onder de wijnen. Moscato is dan ook een zoete, licht mousserende wijn die wordt gemaakt van de Muscat-druif, een van de oudste druivensoorten ter wereld … Lees meer

Zo maak je de perfecte geroosterde lamsbout in de oven

Ik was vorig jaar bij vrienden in het Zuiden van Frankrijk en ik zou bij hen koken met de ingrediënten die ze in huis hadden. De frigo zat vol met lekkers: onder andere een prachtige lamsbout … Lees meer