Fantastisch goed nieuws, zo vlak voor het lange zonnige weekend, want vandaag zijn in Zeeland de allereerste hangcultuurmosselen van het seizoen geoogst … Lees meer
De afgelopen weken kreeg ik van veel bezoekers van Would Be Chef mailtjes waarin ze mij tips vroegen omdat ze deze zomer ook naar Barcelona afzakken, want omdat ik nogal vaak praat over de stad weten veel mensen mij te vinden als would be culinaire gids … Lees meer
Zijn we niet allemaal Would Be Chefs? Proberen we niet allemaal de kunstenaar en de tovenaar te spelen in onze keuken? Met vallen en opstaan? Met grote successen en applaus van ons tafelend publiek en af en toe ook eens een serieuze mislukking tussendoor … Lees meer
In de afgelopen jaren schreef ik al twee kookboeken: Would Be Chef 1 en 2. In beide boeken, net zoals op deze blog: makkelijke, smakelijke recepten. Mijn principe is dat koken niet moeilijk hoeft te zijn, en dat iedereen het in principe kan … Lees meer
Ik concentreer me op restaurant het liefst op m'n eten. En op m'n gezelschap natuurlijk. En ik vind het soms zelf ook een heel klein beetje vervelend wanneer mensen stiekem foto's van me zitten te maken wanneer ik gezellig zit te tafelen … Lees meer
Een absolute aanrader als je ooit in Den Haag bent: vlakbij, in de haven van Scheveningen, kun je naar één van de allerbeste viswinkels van de lage landen gaan shoppen: Simonis … Lees meer
Enkele jaren geleden was Steffi één van mijn sympathieke radio-collega's op Qmusic. Toen had ik nog niet echt door dat er een passie is die we delen: die voor creatief, en vooral lekker eten … Lees meer