Yes, het zijn deze weken solden op Silenro Publishers. Je kunt al mijn boeken tot eind januari kopen met een mooie korting van 20%. Ideaal om jezelf of iemand die je graag ziet te verwennen met leuk leesvoer.
Ben je een hobbykok die houdt van grootmoeders keuken, met echte klassiekers als witloofrolletjes of koetong, maar sta je ook open voor nieuwe varianten op klassieke thema’s, dan is Mijn Mama’s Kookboek iets voor jou. Tijdelijk aan € 24.
Heb je na de zalige maar ook zware feestdagen zin om eindelijk wat aan je gezondheid, en misschien zelfs aan je gewicht te gaan doen, om gelukkiger te leven en beter te slapen, dan is de bestseller Waarom Wandelen een aanrader. Tijdelijk aan € 19,96.
Verlang je naar de zon en droom je van een city trip naar Barcelona in 2025, dan is mijn persoonlijke reisgids een absolute aanrader. In Mijn Barcelona enkel de boeiendste tips én wandeltrips, wetenswaardigheden en places to see, en vooral veel restauranttips. Nu aan € 24.
Een beetje geluk, willen we dat niet allemaal? In ons nieuwste boek Veel Geluk Gewenst enkel inspirerende en troostende, gelukkige verhalen. Dit boek is ook perfect om cadeau te doen en is nu tijdelijk te koop aan € 20.
Alle boeken worden meteen opgestuurd, bestel je meerdere boeken tegelijk dan betaal je maar 1 keer verzendkosten. Alle boeken kunnen ook door mij gesigneerd worden met een persoonlijke opdracht.
16 januari is Quinoa Day. Quinoa is een zaad dat vaak wordt gebruikt als graanalternatief vanwege zijn hoge eiwitgehalte en essentiële aminozuren. Quinoa komt oorspronkelijk uit de Andes-regio in Zuid-Amerika, waar het al duizenden jaren wordt geteeld door inheemse volken, vooral in Peru, Bolivia en Ecuador … Lees meer
Nu ik al een paar maand gezonder leef drink ik ook graag een glas versgeperst sap. Maar telkens ik een fruitsapje post op Instagram krijg ik de opmerking dat dat eigenlijk niet zo gezond is … Lees meer
De meeste van de volgers van Would Be Chef zijn wellicht super voorbereid en al dagen aan het shoppen en koken. Maar er zijn zeker uitzonderingen. Mensen die het de voorbije weken bijzonder druk hebben gehad en nu last minute beslist hebben om toch lekker te koken vanavond … Lees meer
Mijn vakantie is eigenlijk simpel en lijkt op de meeste van mijn vakanties. Ik ga wat rusten, veel sporten, wat lezen, veel schrijven, wat koken, lekker eten … Lees meer
Maple syrup is een zoet, stroperig sap dat afkomstig is van de sap van de suikermaple (Acer saccharum) of andere soorten esdoorns. Het wordt eigenlijk geproduceerd door het sap van de boom in de lente te verzamelen en het in te koken totdat het dikker wordt en de typische, zoete smaak krijgt … Lees meer
December is een feestmaand. Straks mogen we weer voor de kalkoen gaan en de kroketjes, of gaan we weer gourmetten, maar deze week stel ik voor dat we nog eens voor heerlijk comfortfood kiezen … Lees meer
Ik ben sinds jaar en dag een grote fan en ambassadeur van mosselen. Van de start van het mosselseizoen (soms al begin juni) tot aan het einde, in februari, zijn ze superlekker, en staan ze een paar keer per maand op ons menu … Lees meer
An apple a day keeps the doctor away hoor je wel eens zeggen, en ik kan je verzekeren: ik hou van appels. Ze zijn gezond, dat staat buiten kijf. Toch hoorde ik iemand onlangs zeggen dat groene appels gezonder zijn dan rode … Lees meer