TOFFE RECEPTEN VOOR DE BARBECUE

Oef, eindelijk. Na de kwakkelende weken die we achter de rug hebben, begint het eindelijk lente te worden. Dat wil zeggen dat de barbecue nu echt wel van stal (of uit de kelder of het tuinhuis) gehaald mag worden. Die eerste barbecue mag  van mij altijd simpel zijn: wat vleesjes, sausjes en groentjes. Maar nadien is het toch wel leuk om een beetje te gaan variëren.

Ik geef deze maand trouwens een Master-Touch GBS Premium E-5770 houtskoolbarbecue van Weber weg. Speel zeker nog mee met de wedstrijd, want het is een supercoole barbecue

Ik heb speciaal voor jullie nog een paar toppertjes voor op de BBQ op een rij gezet. Lamsvless bijvoorbeeld, maar ook gamba’s, een Thaïse papillot, een veggieburger en een vispapillot, kip met asperges ook en last but not least: verrassingsbrood in de barbecue, de beste manier om een simpel afbakbrood met heerlijke restjes om te toveren tot de held van je zomerse diner.

Smakelijk eten, en geniet van de zon de komende dagen…