Ik probeer veel te sporten en gezond te leven, maar ik wil ook absoluut niet met honger rondlopen, dus ben ik zoals veel mensen een snacker. Niet per se uit pure goesting, maar als het zoals bij mij druk is en ik snel iets nodig heb dat me energie geeft én me goed laat voelen, dan ben ik zoals jullie weten een echte fan van nākd. Sinds jaar en dag ben ik fiere ambassadeur van de raw bars en met trots stel ik je dan ook de nieuwe Fruit & Fibre Bars van nākd. voor.
Sinds januari zijn deze gloednieuwe repen exclusief verkrijgbaar bij Delhaize, in twee heerlijke smaken: Apple & Cinnamon en Strawberry & Raspberry. En geloof me: ze zijn écht heel lekker. Zacht, smeuïg, en met een verrassende textuur die je niet vaak vindt in dit soort snacks. Een heerlijke aanvulling op het reeds bestaande assortiment.
En het is niet alleen de smaak die me overtuigde. Elke reep bevat namelijk meer dan 6 gram vezels – dat is 20% van wat je dagelijks nodig hebt. En vezels zijn zó belangrijk. Zeker als je, net als ik, veel onderweg bent en niet altijd een uitgebalanceerde maaltijd bij de hand hebt. Bovendien zijn deze bars 100% natuurlijk, zonder toegevoegde suikers of artificiële ingrediënten. Gewoon wat de natuur te bieden heeft – niets meer, niets minder.
Wist je trouwens dat 93% van de mensen gezondheid een topprioriteit vindt bij het kiezen van voeding? En dat 64% zegt dat ‘gezondheidsvoordelen’ een doorslaggevende factor zijn bij de aankoop van graanrepen? Het verbaast me niet. We willen allemaal bewuste keuzes maken, maar dan wel zonder in te leveren op smaak en plezier. En dat is precies waar nākd. in uitblinkt.
Na hun succesvolle proteïnerepen in 2024, die ik trouwens ook vaak in huis heb, is deze nieuwe Fruit & Fibre-lijn een logische én smakelijke volgende stap. Ze zijn verkrijgbaar in handige multipacks van 3 x 44 g – ideaal voor in de auto, in je sporttas of gewoon als verantwoord tussendoortje bij de koffie.
Mijn tip? Probeer ze allebei. Want kiezen tussen appel-kaneel en aardbei-framboos … dat is bijna onmogelijk. Maar wie zegt dat je moet kiezen?
Ik gebruik graag azijn in mijn keuken. Niet alleen in gerechten die per se een zure toets vragen, maar ook in hartige bereidingen durf ik er af en toe een flinke scheut bij te doen … Lees meer
Ik ben een grote liefhebber van paté, zeker van die boerse exemplaren waarin de stukjes vlees nog mooi hapbaar zijn. Het herfstseizoen, met al dat heerlijke wild, is daarvoor echt top … Lees meer
Onze lieve kater Hockney is echt een schatje. Hij krijgt graag en veel aaikes, knuffels, hij racet door de gang en wij gaan er dan achteraan, vindt hij heerlijk, en af en toe mag hij zelfs mee in bed … Lees meer
Op donderdag 30 oktober is het officieel Checklist Day. En misschien vraag je je af: wat heeft dat nu te maken met een foodblog? Wel… alles! Boodschappenlijstjes zijn tenslotte ook checklists, en geloof me: zonder lijstjes zou mijn keuken al lang een chaos zijn … Lees meer
Het is weer herfstvakantie, en dat is goed nieuws. Heel veel kinderen waren er na acht weken school ook echt weer aan toe, en ik moet eerlijk zijn, ik na tien weken ochtendshow ook wel … Lees meer
Halloween heeft zijn wortels niet in Amerika zoals wel meestal denken, maar wel in het oude Keltische festival Samhain, dat meer dan 2000 jaar geleden werd gevierd in Ierland en Schotland … Lees meer
Augustus vorig jaar. Midden in de zomer. Toen heb ik een beslissing genomen die ik al vaker in mijn leven had genomen, maar deze keer voelde het anders … Lees meer
Wow, wat vliegt de tijd zeg. Net was het nog zomer, net was het nog half augustus. Vandaag is het alweer bij herfstvakantie. Erger nog: volgende zaterdag schakelen we over naar het winteruur, en dan gaan de avonden echt heel kort worden … Lees meer