Op zondag 28 september 2025 trokken we opnieuw samen met nākd. en 100 enthousiaste volgers de mooie Vlaamse natuur in tijdens de tweede editie van onze jaarlijkse wandeltocht in Puyenbroeck. Vorig jaar wandelden we in de bossen van Lembeke en dit jaar hadden we afspraak in het provinciale domein van Wachtebeke. En wat was het weer een succes!
Klik hier & ontdek alle foto’s in detail op de Would Be Chef Facebookpagina.
Wandelen is voor mij al meer dan 15 jaar veel meer dan bewegen: het is pure ontspanning, frisse luchtopsnuiven, energie opdoen én een dagelijks momentje van geluk voor mezelf. En dit gevoel deelden we op deze heerlijke zondagochtend met iedereen die meewandelde. Van getrainde wandelaars tot nieuwsgierige beginners, iedereen genoot zichtbaar van de prachtige natuur, het schitterende weer en de gezellige sfeer.
Meteen bij de start, maar ook halverwege de wandeling zorgden we uiteraard voor de nodige bevoorrading om de energie goed op peil te houden want natuurlijk mochten de nākd. raw bars niet ontbreken. Er waren veel fans bij onze wandelaars maar ook een paar mensen die de raw bars van nākd voor het eerst proefden. Voor mij zijn ze sowieso het ideale tussendoortje voor tijdens mijn wandelingen, ze zijn niet alleen lekker maar ze bestaan op de koop toe ook uit 100% natuurlijke ingrediënten, fruit en noten, zonder toegevoegde suikers, veganvriendelijk en vrij van gluten, tarwe en melk. Perfect voor onderweg en ideaal voor iedereen die een gezonde snack waardeert tijdens het wandelen.
We startten om 10u00 met een warme ontvangst, waarna we samen een 9,8 km lange route aflegden aan een voor iedereen haalbaar tempo. Het was mooi om te zien hoe iedereen onderweg lachte, praatte en gewoon genoot van de tocht. Een kleine twee uur later kwamen we weer aan bij het startpunt, vol energie, nieuwe herinneringen en een grote glimlach op ons gezicht.
Het was fantastisch om zoveel bekende gezichten en nieuwe wandelaars te ontmoeten. Jullie enthousiasme maakte deze wandeling echt bijzonder. En natuurlijk een dikke merci aan nākd. voor de heerlijke en gezonde snacks die het wandelen nog leuker maakten!
Wij kijken alvast uit naar de volgende editie. Tot dan: trek je wandelschoenen aan, pak je favoriete nākd. bar en blijf stappen!
Deze week is een beetje speciaal. Op 11 november vieren we Wapenstilstand, een vrije dag in België, en veel mensen maken de brug. Ook Anke en ik doen dat, en ik geef het eerlijk toe: ik geniet er met volle teugen van, want ik zit een paar dagen in het heerlijke Barcelona … Lees meer
Ik gebruik graag azijn in mijn keuken. Niet alleen in gerechten die per se een zure toets vragen, maar ook in hartige bereidingen durf ik er af en toe een flinke scheut bij te doen … Lees meer
Ik ben een grote liefhebber van paté, zeker van die boerse exemplaren waarin de stukjes vlees nog mooi hapbaar zijn. Het herfstseizoen, met al dat heerlijke wild, is daarvoor echt top … Lees meer
Onze lieve kater Hockney is echt een schatje. Hij krijgt graag en veel aaikes, knuffels, hij racet door de gang en wij gaan er dan achteraan, vindt hij heerlijk, en af en toe mag hij zelfs mee in bed … Lees meer
Op donderdag 30 oktober is het officieel Checklist Day. En misschien vraag je je af: wat heeft dat nu te maken met een foodblog? Wel… alles! Boodschappenlijstjes zijn tenslotte ook checklists, en geloof me: zonder lijstjes zou mijn keuken al lang een chaos zijn … Lees meer
Het is weer herfstvakantie, en dat is goed nieuws. Heel veel kinderen waren er na acht weken school ook echt weer aan toe, en ik moet eerlijk zijn, ik na tien weken ochtendshow ook wel … Lees meer
Halloween heeft zijn wortels niet in Amerika zoals wel meestal denken, maar wel in het oude Keltische festival Samhain, dat meer dan 2000 jaar geleden werd gevierd in Ierland en Schotland … Lees meer
Augustus vorig jaar. Midden in de zomer. Toen heb ik een beslissing genomen die ik al vaker in mijn leven had genomen, maar deze keer voelde het anders … Lees meer