Weekmenu: gezond, licht, maar ook met de beste pasta ever op vrijdag!

Het is sinds enkele weken een plezierige traditie aan het worden, waar jullie altijd heel enthousiast op reageren. Elke maandag deel ik een weekmenu met jullie. Het is mijn kleine manier om jullie een beetje te inspireren en om het koken deze week misschien wat makkelijker te maken. Ga dus eens van het voorspelbare pad af en probeer deze werkweek eens deze vijf verrassende, lekkere, en best wel evenwichtige gerechten…

maandag 16 september

Laat ons maar gezond aan de nieuwe werkweek beginnen. Maar wel meteen met een beetje pit. Want het is niet omdat het maandag is dat het niet lekker en een beetje spannend mag zijn.

Dinsdag 17 september

Ik heb vorig weekend een nieuw recept gemaakt voor WW (het vroegere weight watchers) en  ik kan je verzekeren: het is in een wip klaar, gezond èn lekker. Ideaal voor dinsdag!

woensdag 18 september

Het is vandaag World Cheese Burger Day, en daarom deel ik nog eens dit heerlijke gerecht. Soms mag een mens eens zondigen en met deze lekkere cheese burger doe je dat wel op een plezierige manier, en de kinderen zullen het ook heerlijk vinden!

DOnderdag 19 september

Vandaag is de verjaardag van mijn mama Anny. En voor de gelegenheid wil ik nog eens één van haar lekkerste gerechten met jullie delen. Een toppertje waar we allemaal van genieten.

VRIJDAG 20 SEPTEMBER