Er is een super spannend nieuw en groot project in mijn leven…

Vrienden van Would Be Chef, ik ben echt fan-tas-tisch gelukkig. Niet normaal. Want ik heb hele grote plannen. Na maanden fantaseren en brainstormen, flink achter de schermen werken, dagenlang vergaderen, proeven en experimenteren, is de kogel door de kerk. Ik ga binnenkort met een heel groot nieuw project uitpakken! Het is iets waar ik echt al erg lang van droom. Iets waarvan ik dacht dat het erg moeilijk te realiseren zou zijn. En vooral iets waarin ik heel binnenkort één van mijn allergrootste passies ga kunnen uitleven.

Het is ook iets waar iedereen gaat kunnen van mee genieten. Het is een klein beetje zoals het pop-up restaurant van Would Be Chef in Gent, maar dan minder lokaal, en vooral minder beperkt in de tijd. Ik weet dat heel veel mensen in de Artevelde stad genoten hebben van mijn gerechten, maar als je niet in postnummer 9000 woonde, dan viel je jammer genoeg wel uit de boot in de lente. Dat vonden veel van mijn volgers lastig. Die vroegen: en waarom mogen wij niet eens mee proeven? Dat wordt met dit project helemaal anders. Of je nu in Gent, Hasselt, Menen, Blankenberge, Leuven, Lochristi of Boutersem woont, deze keer ga je mee kunnen genieten. Dat gaat iedereen in Vlaanderen kunnen!

Het is een droom die nu eindelijk werkelijkheid gaat geworden, gewoon omdat ik op het juiste moment de goede partners ben tegen gekomen die er ook in durfden te geloven, die mijn zotte fantasie mee werkelijkheid willen helpen maken, en die samen met mij een logistiek huzarenstukje aan het uitrollen zijn. Iedereen die een beetje houdt van het goede leven, die weet wat lekker is, en die met vrienden en familie wil profiteren van bijzondere momenten, zal ervan genieten, met volle teugen.

Ik weet dat het allemaal mysterieus klinkt, en dat ik eigenlijk nog altijd niet al te veel los. Dat is omdat ik, wanneer het over een paar weken echt zo ver is, meteen met een big bang van start wil gaan. Maar ik wil wel eens zien of jullie mij na al die jaren op de radio, na zoveel van mijn verhalen op de sociale media gezien te hebben en na zoveel artikels op Would Be Chef een beetje kennen.

Wat zou het nieuwe, super grote en kei spannende project zijn waarmee ik ga mogen uitpakken binnen dit en een kleine maand? Denk eens goed na. Laat je fantasie eens gaan, en laat het mij hieronder eens weten. Als je het helemaal goed in kan schatten, dan zul jij de allereerste zijn die door zal worden getrakteerd! En dat laatste is echt een dikke vette tip… Ik ben eens benieuwd wie mij het beste kent….