Ontdek samen met mij mijn grote nieuwe project

Ik ben je nu al een paar weken aan het verlekkeren en behoorlijk aan het teasen: binnenkort start ik met een heel groot nieuw project. Eentje waar ik al maanden mee bezig ben, wat zeg ik: jaren. Eindelijk mag ik het dinsdagavond 23 november officieel voorstellen in …. Lochristi.

Velen onder jullie hebben al een idee wat mijn nieuwe project zou inhouden, en hebben al een gokje gedaan. Sommigen onder jullie hebben zelfs goed gegokt. Nu heb ik van in het begin sowieso gezegd dat ik bij de lancering van het project de volgers van Would Be Chef zou uitnodigen, en dat ga ik bij deze ook doen.

Twee koppels die goed kunnen inschatten wat ik nu precies ga lanceren, worden dinsdagavond uitgenodigd om iets lekkers te eten en te klinken op mijn nieuwe project. Op een volledige corona proof manier gaan we dinsdag in Lochristi, buiten tussen de vuurkorven en met mondkapjes, het officiële startschot geven van mijn nieuwe project met enkel mijn beste vrienden en familie erbij. En misschien wel met jou.

Kies 1 van de tien onderstaande opties, zorg vooral dat het het juiste is, en wie weet zie ik jou en je partner dinsdagavond wel buiten, met een dikke jas (en een Covid Safe Ticket uiteraard) en kan jij als één van de allereersten mee ontdekken met hoeveel passie ik gewerkt heb aan mijn nieuwe project. Spannend!

Oh ja… ik sta dan wel in smoking op de foto om een beetje chique over te komen, maar voor de feestelijke voorstelling van mijn nieuwe project hoef je enkel een lekker dikke jas aan te trekken en je goede humeur. No worries! Maar zalig wordt het wel.