Dit zijn de 10 winnaars die CURCUFEN twee maanden mogen uittesten! #ADV

Jullie weten intussen al dat ik ambassadeur ben van CURCUFEN, een voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor het behoud van soepele spieren & gewrichten. CURCUFEN bevat Curcuma longa & Boswellia serrata in vloeibare vorm. Ik gebruik het zelf, als fervente wandelaar, al meer dan een jaar, en ik ben zeer tevreden van de resultaten. Van overbelasting van mijn spieren en gewrichten is sindsdien geen sprake meer.

Maar waarom is CURCUFEN zo doeltreffend? Omdat het Curcuma longa & Boswellia serrata bevat, en deze twee krachtige ingrediënten zorgen samen voor een synergetisch effect. De combinatie werkt beter dan elk ingrediënt apart. Curcuma longa, het extract uit de Kurkuma wortel, is een zeer krachtige antioxidant dat de gewrichten ondersteunt. Boswellia serrata, afkomstig van de wierookboom helpt om de gewrichten soepel te houden. Samen met vitamine D vormen zij een complete formule voor spieren & gewrichten.

Om ervoor te zorgen dat de werking van CURCUFEN zo doeltreffend en krachtig mogelijk is, zijn deze extracten vloeibaar gemaakt. Curcuma longa en Boswellia serrata lossen namelijk niet zo gemakkelijk op in ons lichaam in poedervorm. Lees ook zeker het Would Be Chef artikel Last aan spieren of gewrichten door intens wandelen of fietsen? Ik heb een oplossing! #ADV 

Surf naar de CURCUFEN website voor meer informatie. 

Intussen zijn er al behoorlijk wat mensen die ik ken die ook, door heel veel te sporten of door steeds dezelfde bewegingen te doen, last hadden aan de spieren of gewrichten, CURCUFEN aan het uitproberen. En de meeste daarvan merken duidelijk een flinke verbetering. Of CURCUFEN jou ook zou kunnen helpen om de spieren en gewrichten soepel te houden, kun je nu zelf ook eens gratis uittesten. Want ik mocht namelijk tien volgers twee maanden lang CURCUFEN laten uitproberen. En de winnaars zijn geselecteerd! Dit zijn de gelukkigen:

Hilde Peeters uit Boutersem
Marijke Boulet uit Tongeren
Sarah Van Gerwen uit Niel
Toby De Couck uit Blankenberge
Karen Van der Vorst uit Puurs
Kristof Breesch uit Schepdaal
Natascha Herman uit Kortrijk
Tanja Kwanten uit Hamont
Lize Cuyx uit Oudsbergen
Ann Christiaens uit Deerlijk

Alle winnaars krijgen hun CURCUFEN doosjes opgestuurd naar hen thuis. Proficiat!