Wie wil samen met mij en CURCUFEN 10km wandelen op 25 september? #collab

Opgelet, in eerste instantie had ik voor dit event geschreven dat je per twee moest inschrijven. Dat was een beetje kort door de bocht. Ik bedoelde eigenlijk: maximum twee personen. Maar stel dat je liever alleen wil komen mee wandelen, geef dat dan gewoon even aan in je motivatie. Want singels zijn uiteraard even welkom! Excuses voor het misverstand…

 

Yes! Ik heb super goed nieuws, want binnenkort gaan we misschien samen wandelen! In samenwerking met CURCUFEN organiseer ik namelijk op zaterdag 25 september een mooie informele wandeling van 10 kilometer in de prachtige bossen van Beernem. Voor mij is dit een bijzondere plek, want ik woonde als kind vlakbij in Knesselare, en ben samen met mijn ouders vroeger veel in dit provinciaal domein geweest. Het was ook één van de favoriete trainingsplekken van mijn papa André die destijds een succesvolle atleet was.

Ik vind het echt leuk om hier nu samen te wandelen met trouwe volgers van mijn blog en van mijn sociale media. We vertrekken zaterdag 25 september om tien uur ’s morgens voor een boswandeling van een kleine twee uur. Onderweg kunnen we samen genieten van de heerlijke natuur en gezellig bijkletsen over de uitgebreide voordelen van de wandelsport, zowel voor geest als voor lichaam. Uitnodigingen voor deze gezellige tocht kun je enkel winnen op Would Be Chef.

Elke deelnemer krijgt een goodiebag, en na de wandeling is er een lichte lunch voorzien in het Urban Café in het provinciaal domein. Daar wil ik jullie ook uitleggen waarom ik een overtuigde ambassadeur ben van CURCUFEN, omdat het mij helpt om overbelasting van spieren en gewrichten te vermijden. Alle deelnemers aan de wandeling zullen bij afloop ook een testpakket van CURCUFEN ontvangen.

CURCUFEN is een voedingssupplement op basis van Curcuma longa en Boswellia serrata extracten en vitamine D. Kurkuma is een krachtig antioxidant dat de gewrichten ondersteunt. Bij CURCUFEN slik je het in geconcentreerde vorm. Ook het extract van boswellia serrata, een boompje dat groeit in het noorden van India, delen van Afrika en enkele Arabische landen helpt om de gewrichten te ondersteunen. Vitamine D3 – de krachtigste vorm van vitamine D – draagt onder meer bij tot de goede werking van de spieren.

CURCUFEN is verschillend van andere kurkumasupplementen omdat het gebruik maakt van de NovaSOL® technologie waarbij deze extracten opgelost worden in een vloeibare basis. Daardoor is de opname veel efficiënter, en door de Licaps technologie wordt ook een veel snellere opname gegarandeerd. Voor meer informatie surf naar de CURCUFEN website.

Wie zin heeft om samen met mij op pad te gaan op zaterdag 25 september in het provinciaal domein van Beernem kan zich vanaf nu inschrijven (voor 1 of 2 personen). Zeg er ook even bij waarom wandelen voor jou zo belangrijk is en beantwoordt ook even de wedstrijdvraag. Ten laatste op dinsdag 21 september worden de winnende deelnemers bekend gemaakt. Veel succes!

 

CURCUFEN is een voedingssupplement te gebruiken vanaf 18 jaar. CURCUFEN bevat Vitamine D3. Vitamine D3 draagt bij tot het behoud van de goede werking van spieren. Curcuma longa en Boswellia serrata voor soepele gewrichten.