Win bubbels van Freixenet!

Met kerst & nieuwjaar in aantocht belooft het weer een sprankelend eindejaar te worden! Letterlijk en figuurlijk want België is dan ook 1 van de leading countries in de wereld als het aankomt op het drinken van champagne, cava & prosecco. We houden er van en bovendien is elke gelegenheid goed om een fles te kraken!

En dat vieren in stijl op elk moment van de dag is net het credo van de Spaanse schuimwijnenfabrikant Freixenet. Het alomgekende cavamerk lanceerde onlangs trouwens ook een Italian Rosé én een Prosecco D.O.C. De twee Italiaanse schuimwijnen van topkwaliteit brengen een ode aan de Glera-druif uit Veneto. De Italiaanse bubbels zijn immens populair en daarom lanceert Freixenet ook bij ons deze variant.

De Prosecco D.O.C. resulteert in een bijzondere en frisse smaak met aroma’s van citrus, citroen, appel en bloemen. Met zijn lichte afdronk valt het godendrankje in de smaak bij iedereen. De Italian Rosé combineert het allerbeste van de Glera en Pinot Noir druiven. Resultaat is een fris en fruitig drankje, vol met smaken als rode vruchten, witte bloemen en appels. Ideaal als apero of om bij je gerechten te serveren.

Terwijl de klassieke Freixenet bijzonder gekend is door zijn gitzwarte fles, krijg je beide nieuwe varianten in een luxueuze fles met wafelstructuur geserveerd. De Prosecco D.O.C. en Italian Rosé zijn verkrijgbaar voor € 13,- per fles.

Voor meer informatie surf naar de Freixenet website!

Wil jij alvast voorproeven voor de feestdagen? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet win jij een pakket bubbels van Freixenet met 1 fles Prosecco D.O.C. & 1 fles Italian Rosé. Dan ben jij binnenkort allicht de connaisseur onder de kerstboom! Cheers!

Voor deze Would Be Chef wedstrijd moet je wel minstens 18 jaar oud zijn om te kunnen winnen.