Win confituur van Callas Confiture!

Herinner je je nog je grootmoeder of moeder die zelf haar potjes confituur tot helemaal bovenaan vulde? Hoe ze met haar houten pollepel door de fruitpap roerde om alle aroma’s los te maken? Met als resultaat een glazen pot zelfgemaakte confituur van rabarber, aardbeien of pruimen? Wel mijn moeder was vooral een krak in rabarberconfituur. Jaren later kan ik nog steeds nagenieten van haar zoete potjes.

Mama is er natuurlijk niet altijd dus is het goed om een confituurmerk ter beschikking te hebben die exacte dezelfde gezelligheid en kwaliteit te bieden heeft. Maak kennis met Callas Confiture! Op en top made in Belgium en om duimen & vingers bij af te likken.

Confituur is trouwens veel meer dan alleen maar een ontbijtlekkernij. Tegenwoordig spreken we zelfs over haute confiture, dat kon je al lezen in het Would Be Chef artikel Confituur smeer je voortaan niet enkel als ontbijt!

Callas Confiture laat je kiezen uit de meest heerlijke confituurvarianten met in hun Signatuur Collectie o.a. abrikozen oranje bloesem, appel karamel met calvados, pompoen met ahornsiroop en kweeperen met koriander. Wil je de pure fruitsmaken dan kies je in de Puur Fruit Collectie uit o.a. krieken, frambozen, bosvruchten en rabarber. Waarbij je dan nog eens kan kiezen uit de low sugar of no added sugar versies.

Het Belgische confituurmerk is het geesteskindje van Karen Depoorter. Karen is al jaren confituurexperte en gebruikt vooral producten met de hoogste kwaliteit. Alleen het allerbeste fruit wordt gebruikt en zoveel mogelijk aangekocht bij lokale leveranciers en fruitboeren. Callas Confituren bevatten bovendien géén kleur- of bewaarmiddelen én heeft slechts 30% toegevoegde suikers. Karen ontdekte haar passie voor confituur toen ze met een moestuin vol aardbeien op zoek ging naar de juiste smaken voor haar gasten in haar vroegere b&b.

Ontdek het volledige gamma via de Callas Confiture website.

Wil jij een pakketje héérlijke Callas Confiture in huis halen? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet smul jij binnenkort van het lekkerste potje ever! Goeiemorgen.