Win de exclusieve Mountain Chic geurkaars van Nathalie Baeten, mevrouw Coucke

Uitleggen wie Marc Coucke is hoeft al lang niet meer. Van Oostende tot Merelbeke, via Anderlecht tot in Durbuy kent iedereen de bevlogen ondernemer. Nathalie, de sterke vrouw die sinds jaar en dag aan zijn zijde staat, is bij het grote publiek misschien een tikje minder bekend. Daar kiest ze ook heel bewust voor. Laat Marc maar de spotlights opzoeken en de microfoon grijpen, Nathalie staat immer stijlvol aan zijn zijde, en hoeft dat podium niet per se op te springen.

Dat wil niet zeggen dat Nathalie Baeten, de vrouw van Marc, niet weet wat ze wil. Net als Marc is ze van opleiding apotheker. Wanneer Marc zich in de wereld van de verzorgingsproducten gooide, en beetje bij beetje een pharma-imperium opbouwde, wist ze maar al te goed waar haar man mee bezig was. En zelf was ze intussen de slimme organisator van het gezin Coucke, maar ook een zelfzekere vrouw die met een uniek gevoel voor smaak en kwaliteit niet enkel de rol van moeder, maar ook die van perfecte gastvrouw met verve op zich neemt.

Marc en Nathalie zijn sinds jaar en dag goede vrienden van ons, en Marc is dan wel mijn kameraad, ook Nathalie is een zeer attente vriendin waarop je altijd rekenen kunt. Altijd stijlvol, altijd vriendelijk, maar ook altijd met een uitgesproken mening, en een neus voor klasse en kwaliteit. Feesten bij de Couckes zijn van a tot z geregisseerd door Nathalie, en het is dan ook niet onlogisch dat ze nu met Le Parfum De Nathalie met een prachtige lijn kaarsen en verzorgingsproducten op de markt komt.

Nathalie is hier al een lange tijd mee bezig. Als apotheker heeft ze zelf de formules voor alle verzorgingsproducten ontwikkeld. Ook de geur van haar huisparfum “Mountain Chic” is helemaal door Nathalie uitgekozen en brengt een exclusieve, weelderige geursensatie binnen in je huis. De geur is opgebouwd uit zachte Oosterse noten van sandelhout, fluwelen leer en hoe kan het ook anders, Nathalie houdt van bloemen, een intens bloemenhart.

Mensen die wel eens logeerden in Le Sanglier des Ardennes hebben de kaarsen daar misschien al zien staan en gekocht, want in de lobby kun je de flagstore terugvinden. Ik heb de laatste keer dat ik er was alvast een voorraadje ingeslagen voor de donkere winteravonden en de kaarsen branden hier elke dag. En telkens ik sindsdien een kaars van Nathalie op social media toonde vroegen mensen me: waar kun je die kaarsen en verzorgingsproducten kopen. Wel er is goed nieuws: want de webshop is zopas online gegaan.

En er is nog goed nieuws, want we mogen hier op Would Be Chef ook vier kaarsen, twee kleine, en twee grote, weggeven. Wanneer je je huis heerlijk en exclusief wil laten geuren dankzij de prachtige kaarsen “Mountain Chic” van Nathalie, moet je zeker deelnemen aan de wedstrijd. De avonden in je bubbel zullen nog eens zo gezellig zijn, en wanneer we over een paar maanden ook weer mensen zullen mogen ontvangen thuis, zul je met dit heerlijke huisparfum een luxueuze indruk maken op je gasten. Echt een aanrader.