Win een barbecuefeest voor 4 dankzij Barbecook! #collab

De zomer doet stevig zijn intrede en vol enthousiasme maken we ons klaar voor een heet barbecue seizoen. Sissende worstjes, een overvloed aan sauzen en verschillende groentjes. Voeg daar de voetbalgekte aan toe met het EK en je hebt een perfecte reden om de nieuwste Edson Red Devils barbecue van Barbecook in huis te halen.
Ben jij een grote fan van ons nationale elftal? Spits dan de oren, want Barbecook kwam op de proppen met een “special edition” van z’n Edson houtskoolbarbecue: de Edson ‘Belgian Red Devils’ ton, een elegant afgewerkte BBQ-ton in een duivels jasje. Hét ideale toestel om heerlijke barbecuesnacks te bereiden tijdens een spannende voetbalmatch.
Na de match nog nood aan een goed glas om de overwinning te vieren of het verlies door te spoelen? Geen probleem, tover de Edson ‘Belgian Red Devils’ ton in 1-2-3 om naar een gezellige bartafel.
Van een duivelse ton gesproken! De Edson ‘Belgian Red Devils’ houtskool BBQ heeft een glanzende, zwarte look en is op de voorkant bedrukt met het logo van de Rode Duivels in gele letters en met de #DEVILTIME hashtag van de Rode Duivels in rode letters. De houtskoolbarbecue heeft een hoogte van 89 cm en een rooster uit geëmailleerd staal met een diameter van 47,5 cm. Met deze houtskoolbarbecue kan je tot 10 gasten bedienen van lekkers!
Deze houtskoolbarbecue steek je heel eenvoudig aan met een Barbecook houtskoolstarter. Dit model beschikt over een groot rond rooster dat op twee verschillende posities kan worden geplaatst. Zo bepaal je zelf makkelijk op welke intensiteit/temperatuur je wil grillen. De Edson houtskoolbarbecue is voorzien van rubberen pootjes waardoor je deze makkelijk op je terras kan plaatsen. Na of voor je BBQ festijn tover je de Edson om tot een echte partytafel of kan je ‘m gebruiken als vuurschaal om marshmallows boven te roosteren.
De Edson ‘Belgian Red Devils’ houtskool BBQ kost € 250. Voor meer informatie surf naar de Barbecook website.
Klaar voor de voetbalgekte? Would Be Chef geeft je de kans om een barbecuefeest voor 4 personen te winnen dankzij Barbecook! Speel mee en maak kans op een Edson ‘Belgian Red Devils’ houtskool BBQ t.w.v. € 250, bijhorende bbq-accessoires waarmee je heerlijk kan bakken én een menu voorzien van vlees, vis en groenten om zelf te beginnen grillen. Daar bovenop krijg je nog heel wat leuke Red Devils accessoires om het bbq-feest compleet te maken. Can you smell the meat and victory already?