Win een box vol éclairs van Chez Claire & een fles Cuvée Claire champagne!

Dries Henau & Yuri Vandenbogaerde openden na Wasbar hun ondertussen zeer succesvolle Chez Claire. De oerklassieker als ‘het éclairke’ kreeg daar door het duo een meer dan verdiende revival. Chez Claire kan je vinden in Antwerpen en Gent en verkoopt de lekkerste éclairs die je je kan inbeelden.

Kwalitatief zondigen met éclairs en champagne doe je bij Chez Claire. Na de macarons, de pannenkoeken en de wafel op een stokje is het tijd om de éclair opnieuw in de spotlights te zetten. Het patéke van onze grootmoeders is terug! Bij Chez Claire kan je 13 verschillende smaken proeven van o.a. Raspberry, Pistacchio, Salted Caramel, La Fraise, Mango Special en Cuberdon en Galaxy. Stuk voor stuk smakelijk genieten voor slechts € 4,5 per stuk.

Bij Chez Claire kan je éclairs meenemen maar ook ter plaatse degusteren. Chez Claire bied ook haar eigen huischampagne ‘Cuvée Claire‘ aan. Zo kan je ter plaatse genieten van je éclair én een glaasje champagne. Een koffietje kan ook trouwens.

Chez Claire Antwerpen
Schrijnwerkersstraat 15
2000 Antwerpen
elke dag open van 10:30 tot 18:30

Chez Claire Gent
Kouter 185
9000 Gent
elke dag open van 10:30 tot 18:30

Voor meer informatie check de Chez Claire website. Wil jij alvast deze fantastische éclairs proeven? Vul snel onderstaande vraag in & wie weet win jij een box met 24 éclairs én een fles Cuvée Claire t.w.v. € 133,- of als troostprijs een box met 2 éclairs. Om duimen en vingers van af te likken!