Win een Clarysse keukenset!

Ben jij een hobbykok die continu bezig is met het uitbreiden van je huismenu? Dan mogen goeie werk tools natuurlijk niet ontbreken. Van het beste vlijmscherpe mes tot een goeie klopper. Alles heb je nodig om je inner-chef skills naar boven te halen. Zo ook kwalitatief keukentextiel.

Maak kennis met het Belgische label Clarysse. Al vanaf 1953 is Clarysse bezig met het creëren van de perfecte handdoek. Duurzaamheid, fair trade en cradle-to-cradle zijn de belangrijkste waarden van het bedrijf. Clarysse produceert in ons eigen land bovendien de meest duurzame handdoeken van Europa. Heb jij de Towel2-, C2C- en Fairtrade-handdoek al gevoeld van Clarysse? Wedden dat je meteen overtuigd bent?

“We dagen onszelf voortdurend uit om producten te ontwikkelen die veilig en gezond zijn voor mens en milieu. Elke stof die Clarysse verlaat, moet herleid kunnen worden tot een waardevolle grondstof of biologisch afbreekbaar zijn”, aldus CEO Bernard Clarysse.

Naast heerlijk zachte badhanddoeken kan je bij Clarysse ook terecht voor hoogstand keukentextiel. Van theedoeken tot keukenschorten en keukenhanddoeken. Bovendien shop je Clarysse voortaan gewoon makkelijk via de Clarysse webshop.

Een mooie, gezellige keuken is niet compleet zonder knap keukentextiel. Vul snel daarom onderstaande vraag in & wie weet scoor jij binnenkort een Clarysse keukenset met o.a. 4 trendy Timeless-theedoeken, met bijpassende keukendoek én keukenschort. Perfect om in stijl in de potten te roeren!

Ben je niet bij de gelukkige winnaars, geen nood. Op de webshop van Clarysse krijg je nu met de code WBC10 10% korting vanaf een aankoop van € 50. Neem zeker een kijkje op www.clarysse.com.