Win een diner voor 2 bij Baracca in Leuven dankzij #gekopkalfsvlees #collab

Elke liefhebber van lekker eten in het Leuvense (en omstreken) kent ongetwijfeld Baracca. Het geheim van hun succes? Fusion streetfood style met boeiende Italiaanse toetsen, boordevol invloeden van over de hele wereld. Mooi gepresenteerd en steevast klaargemaakt met de allerbeste producten. Jij kunt dit spannende restaurant nu gaan ontdekken dankzij “Lekker Van Bij Ons” en #gekopkalfsvlees.

“Sinds het begin van Baracca, hebben wij bewust gekozen om kalfsvlees op het menu te zetten. Het is dan ook een heel fijn stuk vlees, dat altijd sappig is en waarmee we onze gasten iedere keer opnieuw kunnen verrassen. In een conceptuele zaak” aldus gastvrouw Anastassia.

“Wij willen onze gasten een totaalbeleving geven”, vertelt Ana enthousiast. “Keer op keer slaagt onze chef erin hen te verrassen met originele recepten. Het geheim van ons succes? Fusion met Italiaanse toetsen, boordevol invloeden van over de hele wereld. Mooi gepresenteerd en steevast klaargemaakt met de allerbeste producten. En dat het werkt kun je zelf binnenkort gaan ontdekken wanneer de chef je een pannetje met pittige kalfsballen met penne en mozzarella komt voorschotelen.”

“Nog een vaste waarde op het menu is de Vitello Tonnato”, zo stelt Ana. “Wij kiezen dan ook voor Europees kwaliteitsvlees dat we bij onze lokale leverancier aankopen. De beste kwaliteit vlees in combinatie met écht goeie kappertjes en een smaakvolle basis, simpele maar écht goeie ingrediënten maken van deze klassieker een echte topper.” Maar ook de boterzachte chili con carne van kalfsvlees in een krokante huisgemaakte taco blijft een van mijn persoonlijke favorieten.”

En nog zo’n topper die je misschien binnenkort kunt gaan proberen is de crispy escalope milanese met tonkatsu saus. Gewoon het blad ijsbergsla samen plooien en dan eten zoals een wrap, en je zult een ware smaakbom in je mond proeven. De crispy korst is perfect, het kalfsvlees sappig, de saus maakt het geheel af.

Wil je al deze heerlijke gerechten in Baracca in Leuven binnenkort met je partner of een goede vriend gaan ontdekken, doe dan zeker mee aan de wedstrijd en je kunt meteen een zalige afspraak voor begin 2022 in je agenda plaatsen! Doen en ga ondertussen zeker een kijkje nemen via www.gekopkalfsvlees.be voor nog meer smakelijke inspiratie of klik hier en ontdek 4 overheerlijke streetfoodrecepten by Baracca.