Win een diner voor 2 t.w.v. € 150,- bij Black Smoke!

Zomerse temperaturen zijn ideaal voor cocktails op het strand, een frisse pint tijdens een festival én natuurlijk barbecueën. En dat laatste hoeft zeker niet altijd thuis te gebeuren. Bij Black Smoke in Antwerpen kan je namelijk genieten van de typische Amerikaanse bbq-keuken overgoten met een Europees sausje en dat gewoon op restaurant!

Black Smoke vind je op het dak van Stadsbrouwerij De Koninck. Kasper Stuart, de man achter Smokey Jo’s Garage, en wereldkampioen BBQ Jord Althuizen toverden de centrale toren van de brouwerij om tot bar, bbq-restaurant én rooftopbar.

Black Smoke staat gelijk aan fijne gerechten om te sharen, perfect voor family style lunch en dinners met plek voor meer dan 200 couverts. Wil je de full experience beleven dan kan je bovendien de chef’s table boeken.

Op het menu staan visschotelsvegetarische gerechten én natuurlijk veel vlees! Kiezen kan je uit o.a. de USA bbq beef carpaccio, of de met Jack Daniel’s Tennessee Honey geïnfuseerde watermeloen, de hot smoked ‘afterburner’ zalm of een overload aan nachos. Vergeet zeker ook niet de Black Smoke’s Suicide Beef Burger of ga voor een uitzinnig assortiment van werkelijk alles met de Black’s bbq Bonanza. Puur Amerikaans bij de desserts met o.a. de zomerklassieker uit Florida key lime pie of de yankee strawberry shortcake. Op zondag kom je er voor de ‘Smoking Brunch’.

Een restaurant bovenop een brouwerij betekent natuurlijk ook dat er een goedgevulde bierkaart is met bier van stadsbrouwerij De Koninck, Duvel Moortgat en Boulevard Brewery uit Kansas City. Wil je bovendien genieten van een glaasje met uitzicht op de Antwerpse skyline, dan zak je af naar de rooftopbar op de 6de verdieping. Je geniet er van een leuke urban vibe, frisse pintjes, fancy cocktails en een heerlijke bbq-lunch of sharing platters. De cocktails én mocktails worden trouwens geshaket door Donald Simons, één van de beste bartenders van België.

Elke eerste zondag van de maand (van juni t.e.m. september) én bij goed weer organiseert Black Smoke de ‘Sundown Rooftop Session’ met nationale en internationale dj’s achter de draaitafel. Tickets voor de Sunday Sessions kosten € 60 en koop je op voorhand, een Black Smoke Fingerfood diner, cocktails en toegang tot het dak incluis.

www.blacksmoke.be

Redenen genoeg dus om Black Smoke een bezoekje te brengen en die typische American bbq-sfeer op te snuiven! Wil jij alvast naar Black Smoke? Vul dan onderstaande vraag in en win een diner voor 2 t.w.v. € 150,-!