Win een espressomachine van KitchenAid! #advertentie

Als fiere ambassadeur van KitchenAid ben ik ontzettend blij dat de authentieke Espresso ervaring nu ook naar de keuken wordt gebracht door dit iconische merk. Een koffietje zal bij ons thuis nooit meer zomaar “een koffietje” zijn want we kunnen nu eindelijk ook een authentieke espresso creëren vanuit onze eigen keuken. Na een heerlijke maaltijd ga ik onze gasten nu dus de romigste cappuccino’s en heerlijke robuuste doppio kunnen serveren. Al dan niet met een lekker digestiefje bij.

Al 100 jaar sinds de geboorte van de iconische standmixer inspireren de producten van KitchenAid makers over de hele wereld en vormen hun behoeften de kern van de innovatie van het merk. De Espresso Collection, met de Espressomachine en de Burr Grinder, opent een nieuwe wereld van creatieve mogelijkheden voor de makers. Door de complexiteit van het espresso maken weg te nemen, geeft de collectie het vertrouwen om de kunst van koffie te perfectioneren, van het malen van de bonen tot het extraheren van de espresso.

“Meer dan ooit willen consumenten in Europa de café-ervaring thuis nabootsen,” zegt James Goldsmith, Managing Director voor KitchenAid SDA in EMEA. “De Espressomachine van KitchenAid is ontworpen om je in staat te stellen thuis authentieke koffie te zetten. Dit is een gedurfde nieuwe stap voor KitchenAid nu we ons op de espressomarkt begeven, en een waarvan we geloven dat het de perfecte aanvulling is op ons bestaande productportfolio.”

De Espresso Collection is ontworpen met drie belangrijke functies om ervoor te zorgen dat iedereen de perfecte espresso kan maken voor zijn koffiemoment, alleen of samen met anderen:

• Maalgraad dosering: De Burr Grinder met Automatic Smart Dosing Technology past de maalduur aan op basis van de maalgrootte, van grof gemalen voor Cold Brew tot fijn gemalen voor Espresso, voor een perfecte dosering.

• Tamping: De portafilter met vlakke bodem maakt gemakkelijker en vlak tampen mogelijk, wat resulteert in consistentere resultaten.

• Temperatuur: Watertemperatuur is een van de belangrijkste variabelen bij het bereiden van espresso. Met dubbele temperatuursensoren meet de KitchenAid Espressomachine de water-temperatuur twee keer, voor én na het doorlopen van de boiler, om de optimale temperatuur voor extractie te garanderen.

De collectie heeft het slanke design en het kwaliteitsvakmanschap waar KitchenAid bekend om staat. De Espresso Collection is verkrijgbaar in een brede waaier van verbluffende kleuren, waaronder Empire Red, Onyx Black, Almond Cream en Candy Apple, om het bredere assortiment kleine huishoudelijke apparaten van KitchenAid aan te vullen en naadloos in je keuken te integreren.

Wil jij een espressomachine én Burr Grinder van KitchenAid in de wacht slepen? Vul dan snel onderstaande vraag in en wie weet haal jij binnenkort thuis je barrista skills boven. Succes!