Win een etentje voor 2 bij LESS by Hertog Jan***!

Groot nieuws, want het team van het gewezen driesterrenrestaurant Hertog Jan brengt hun LESS-concept naar een nieuw niveau in het hartje van Brugge. Gert De Mangeleer en Joachim Boudens lanceren een vernieuwde versie van hun gekende sharing restaurant LESS. Het concept heet voortaan LESS by Hertog Jan*** en wordt omgetoverd tot een all-day eatery waar je de ganse dag door terecht kan voor grote én kleine culinaire cravings.

LESS by Hertog Jan*** blijft focussen op de Love. Eat. Share. Smile filosofie maar verhuist naar het volledig vernieuwde plein ’t Zand in hartje Brugge. Je kan er in de all-day eatery terecht voor heerlijke creaties die geïnspireerd zijn door smaken vanuit de hele wereld, geserveerd door chef Ruige Vermeire.

Op de kaart vind je gerechten die Gert zelf thuis eet met vrienden & familie, van een Marrakech burger over ceviche uit Peru tot dimsum uit Hong Kong. Signature dishes zijn o.a. tarbot ‘Hongkong style’, zeebaars in zoutkorst, crispy duck salad en miso chicken. Joachim zorgt voor een uitgekiende selectie aan wijnen en bieren.

Ontbijten kan je bij LESS vanaf 08:30 tot 11:00 met zoete toppers als homemade Danish pastry en granola. Maar ook voor hartige ontbijten zoals eggs benedict, granenbrood met avocado, zachtgekookt ei en radijs, of artisanaal stokbrood met hartig of zoet beleg kan je er terecht. In de namiddag (tussen 14:30 en 18:00) schuif je gezellig aan voor een selectie aan hartige en zoete gerechtjes. Voor lunch en diner is er een gevarieerde kaart volgens de LESS-formule waarbij sharing centraal staat.

Naast een uitmuntende kaart geniet je bij LESS by Hertog Jan*** ook van een adembenemende omgeving. Een brutalistisch interieur waarin plaats is voor warme materialen, met doorleefde houten tafels, getextureerde muren & een nubucklederen zitbank. Eyecatcher is de low seating keukentoog met plaats voor 17 personen. Dat allemaal vergezeld door een playlist van de Belgische DJ Buscemi.

Trouwens op de vroegere locatie van LESS aan de Torhoutse Steenweg in Sint-Michiels komt later nog een nieuw restaurant met focus op de klassiek Belgische en Franse keuken, alles onder het label ‘by Hertog Jan***’.

LESS by Hertog Jan***
’t Zand 21
8000 Brugge
www.l-e-s-s.be

De keuken van LESS is geopend van 8:30 tot 22:00. Gesloten op woensdag & zondag.

Wil jij als één van de eerste LESS by Hertog Jan*** uitproberen? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet scoor jij een heerlijk etentje voor 2 drank en eten inclusief bij LESS by Hertog Jan***!  #bruggeforever