Win een etentje voor 2 bij Wok Dynasty!

Je weet wellicht al dat ik in 2020 de guest chef ben in de restaurants van Wok Dynasty. Je kunt er het hele jaar lekkere wok-gerechten proeven die ik samen met de chefs ontwikkeld heb. En vandaag heb ik heel fijn nieuws, want ik mag een etentje voor 2 weggeven hier op de blog.

Ik was niet zo lang geleden zelf nog eens in Sint-Martens-Latem te gast en ik heb daar met mijn eigen ogen gezien dat ze er echt alles aan doen om je eet-ervaring zo gezellig maar ook zo veilig mogelijk te organiseren. Je moet per tafel aanschuiven aan het buffet, daar plastic handschoentjes aandoen, en aan het buffet worden er individuele porties voorzien. Kortom: zoals dat hoort in covid-tijden.

Als je ook eens wil gaan genieten van de heerlijke gerechten van het rijkelijke buffet, of één van de à-la-minute bereidingen op de teppanyaki of wokgerechten wil gaan ontdekken, dan moet je zeker deelnemen aan de wedstrijd. En dan kun je binnenkort gaan dineren in een Wok Dynasty bij jou in de buurt. Er zijn zes restaurants, in zes restaurants (in Heverlee, Aartselaar, Sint-Martens-Latem, Boortmeerbeek, Hasselt en Overijse) dus er is keuze genoeg.

 

Eén ding, als je wint, dan moet je toch wel één van mijn gerechten uitproberen. Je kunt op dit moment bijvoorbeeld voor de wokschotel met kip, kerrie, verse groenten en noodles gaan. veel succes met de wedstrijd!