Win een fantastische Aquno Select M81 mengkraan van hansgrohe! #adv

Je hebt het misschien al eens gezien op mijn Instagram Stories op Would Be Chef, maar in onze bijkeuken heb ik een fantastische kraan laten plaatsen. Ik ben een gepassioneerde hobbykok, dat weet je, en in de keuken werk ik altijd met heel veel respect voor alle ingrediënten. Ik behandel ze met zorg en altijd zo voorzichtig mogelijk. Ik verzeker je: als je net zoals ik een Pietje Precies bent dan kan ik je de Aquno Select M81 mengkraan van hansgrohe absoluut aanbevelen.

De kraan ziet er niet alleen super uit, maar heeft ook een krachtige uittrekbare sproeikop zodat je grote objecten als pannen en potten spatvrij kunt reinigen. Dat is sowieso al super handig. Maar de echt revolutionaire feature aan deze kraan is dat er ook nog eens een extra brede horizontale kraan aan toegevoegd is. De watertoevoer van die horizontale kraan is perfect te doseren, van een stevige waterval naar een hele zachte. Op de koop toe hoort er een op maat gemaakte multifunctionele zeef bij, waarin je delicate ingrediënten op een hele zachte manier schoon kunt spoelen.

Iedereen die de kraan ziet werken is meteen onder de indruk. Je jonge slablaadjes, zacht fruit of paddenstoelen kort schoon spoelen zonder ze te beschadigen, lukt helemaal dankzij deze kraan en zeef. Maar ook wanneer er wat meer kracht mag achter zitten werkt dit perfect. Ik gebruik de kraan echt dagelijks en wil ze iedereen die graag kookt en net een droomkeuken is aan het plaatsen, of gewoon nood heeft aan een goede nieuwe kraan, echt van harte aanbevelen. Ideaal ook als geschenk tijdens de feestdagen trouwens!

Klik hier voor meer informatie over de Aquno Select M81 mengkraan van hansgrohe.

En het echt goede nieuws is: ik mag er zelfs één weggeven. Eén van de mooiste prijzen voor wie droomt van een keuken die meer dan future proof is. Als je toe bent aan een nieuwe kraan dan moet je als gepassioneerde hobbykok gewoon meespelen aan deze wedstrijd. De basisprijs van de M81 mengkraan is vanaf € 673,37 incl. btw.

Vul snel onderstaande vraag in & wie weet krijg je deze fantastische kraan binnenkort voor je keuken! Succes.