Win een fantastische iCompanion XL van Moulinex

Vorige maand mocht ik al een een Cookeo van Moulinex weggeven. Een fantastisch toestel waarmee je super snel en handig kunt koken en waarvoor ik ook enkele nieuwe recepten heb ontwikkeld.

En nu, in de aanloop naar de feestdagen mag ik één van de allermooiste en meest waardevolle keukentoestellen ooit weggeven hier op Would Be Chef. Een apparaat dat elke hobbykok dolgraag op z’n aanrecht zou zien staan omdat je er op een gemakkelijke, snelle, en veilige manier zoveel fijne dingen kunt mee doen: de iCompanion XL. 

Ik heb er zelf nu een paar maand één staan en ik gebruik die bijna elke dag, en ik heb ook een paar mooie recepten ontwikkeld voor deze Rolls onder de keukentoestellen. Recepten waarmee je in je bubbel grote sier gaat maken, tijdens de feestdagen, en eigenlijk elke dag van het jaar.

De iCompanion XL multifunctionele kookrobot snijdt, bereidt en kookt alles wat je wil. Je kunt ermee koken, sudderen, stoomkoken, bakken, mengen en kneden. Er zijn 12 geautomatiseerde programma’s en 6 accessoires: een hakmes, een kneedmes/mixer, een blender, een garde, een stoommandje, en een XL voetstuk. Je kunt er ook nog eens een groentesnijder, stoomkoker, minikom en gebakset en een weegschaal aan toevoegen. En je kunt werken aan temperaturen van 30°C tot 150°C.

Voor meer informatie surf naar de Moulinex website.

Je krijgt er  eens een handig receptenboek bij met 300 recepten. En wat super makkelijk is, de Companion is via Bluetooth verbonden met je smartphone of tablet, zodat je het kookproces via allerlei parameters en meldingen kunt aansturen en opvolgen. Lekker makkelijk! En je kunt je eigen recepten ontwikkelen, opslaan, en delen met andere gebruikers. Echt een toestel met eindeloos veel mogelijkheden. En het goed nieuws is, ik mag er ook één weggeven.