Win een fles alt-gin van Ceder’s!

Ook zo een fan van een smakelijke en verfrissende gin tonic? Maar niet meteen verzot op de alcoholische versie? Geen nood, want met Ceder’s krijg je een perfect alternatieve non-alcoholische gin. Deze zogenaamde alt-gin aka “alternative to gin” is echt ideaal als zomers aperitief of als verfrissing tijdens een lente-bbq. Maak kennis met Ceder’s Gin!

Ceder’s is een heerlijk alternatief voor gin, gemaakt van Zweeds water en Zuid-Afrikaanse kruiden. De klassieke gin-kruiden zoals jeneverbes en citrus worden gecombineerd met de frisse smaak van komkommer en kamille. Ceder’s is verkrijgbaar in verschillende smaken met o.a. de Classic, de Crisp en de Wild. Allemaal zijn ze uitermate geschikt om je favoriete cocktail bij elkaar te shaken. Want alt-cocktails shaken zijn een absolute trend.

 

Met Ceder’s Crisp kan je aan de slag voor o.a. dé klassiekers Ceder’s Crisp and tonic of Ceder’s Collins met limoensap als geheim ingrediënt. De gevorderde shaker schudt met pompelmoessap en sinaasappelsap zelfs een Ceder’s Nogroni uit de mouw. Aan mogelijkheden geen gebrek dus.

Begin 2017 ontdekten Craig (Zuid-Afrikaans) en Maria (Zweeds) een magische vallei in het Cederberg-gebergte van de West-Kaap in Zuid-Afrika. De vallei, thuisbasis van vele intrigerende exotische planten waarvan Craig en Maria nu mede-eigenaar zijn, inspireerde hen om klassieke gin-kruiden met Kaapse planten/plantextracten te distilleren en vervolgens te mengen met zuiver Zweeds water. Resultaat is de Ceder’s Crisp, verkrijgbaar bij Delhaize, Carrefour en Colruyt vanaf € 21,49.

Wil jij alvast een Ceder’s Crisp fles in huis halen? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet mag jij binnenkort jouw bartender skills bovenhalen. Santé!