Win een fles Graham’s porto!

Bij het lezen van de titel denk je misschien meteen aan een gezellige tante die op café steevast een porto bestelt of je oma die op zondagochtend haar traditie in ere houdt en een portoke drinkt. Wel het zijn die fijne herinneringen die vaak aan porto worden gekoppeld.

Er is goed nieuws, want ook de nieuwe generatie raakt terug in de ban van porto. Zo drinken de Portugese twintigers opnieuw meer porto, en zorgen ze voor een toenemend succes van de porto tonic. Yep, de alternatieve gin tonic maar dan met hun eigen porto!

Wie de klassieker gewoon in huis wil halen kan kiezen voor het portomerk Graham’s. Graham’s is één van de grote spelers in het portowinemaking. Het huis werd gesticht in 1820 door William & John Graham in de Douro Valley in Portugal. Om de kwaliteit van hun portwijnen te garanderen gebruiken ze verschillende iconische druiven uit de Dourovallei: Quinta dos Malvedos, Quinta do Tua, Quinta das Lages, Quinta da Vila Velha & Quinta do Vale de Malhadas. Het klimaat in de Dourovallei is zeer warm en droog, wat de perfecte omstandigheden zijn voor een excellente porto.

Graham’s laat je kiezen uit witte porto, Fine Ruby, Fine Tawny, Six Grapes, LBV, Natura Reserve, Aged Tawnies, Single Harvest en Ne Oublie. Binnen de Aged Tawnies kan je kiezen uit 10, 20, 30 of 40 jaar oude Tawny Port. De Graham’s 10 Year Old Tawny Port heeft een diepe getaande kleur. In de neus krijg je nootachtige aroma’s afgewisseld met honing & vijgen. In de smaak ervaar je gerijpt fruit met een lang nasmaak. Deze past, lichtjes gekoeld, perfect bij appeltaart met kaneel. Verkrijgbaar voor € 18,95.

 

Speel mee met onderstaande wedstrijd en maak kans op een fles Graham’s 10 Year Old Tawny Port!