Advertentie: Win een fles Hendrick’s Neptunia gin!

Met het ontluiken van de eerste lentezon staan ook de zwoele zomeravonden binnenkort op het programma. En wat is er heerlijker dan te genieten met een smaakvolle gin tonic in je hand. Maak kennis met de nieuwste telg van de Hendrick’s Gin familie, namelijk de Hendrick’s Neptunia Gin. Resultaat is een uiterst verfrissende limited edition waarbij de magie van de zee vervat zit in een fles gin.

Hendrick’s Neptunia is een product van Master-Distiller Lesley Gracie. Zij gebruikt een mysterieuze mix van verfrissende extracten van Schotse kustplanten om de magie van de zee in vloeibare vorm te vertalen en een rijk, veelzeggend zintuiglijk verhaal te creëren. Het resultaat is onmiskenbaar Hendrick’s: aan de klassieke ronde huisstijl van Hendrick’s voegt Lesley Gracie een nieuwe golf van smaak toe, samengesteld uit een verleidelijk refrein van diep verfrissende extracten van Schotse kustplanten en een combinatie van een zachte, heldere citrusfinish en het heerlijke aroma van een verre zeebries. Wees er snel bij: hoe goed de creaties van Lesley Gracie ook zijn, Hendrick’s brengt slechts één Cabinet of Curiosities-botteling per keer uit.

Sterproduct van deze limited edition is zeegras. Zeegrasvelden redden betekent onze zeeën redden. Zeegrasvelden zijn een van de meest productieve ecosystemen in de wereld. Ze zorgen niet alleen voor de opslag van koolstof, wat helpt om het effect van de klimaatverandering te beperken, ze bieden ook onderdak aan en dienen als voedsel voor een ongelooflijk diverse gemeenschap van dieren als grote vissen, krabben en schildpadden. Hendrick’s Neptunia Gin zamelt geld in voor o.a. het Project Seagrass en tal van initiatieven om het onderzoek naar zeegras te steunen.

“Uiteraard is Hendrick’s Neptunia voortreffelijk met tonic en een schijfje komkommer. Maar als je samen met wat vrienden de avontuurlijke toer wil opgaan, probeer dan eens een Neptunia Fizz – eenvoudig om te maken en indrukwekkend om aan wal te serveren. Mix gewoon twee delen Hendrick’s Neptunia met een deel verse limoen en een deel siroop, en vul aan met soda. Een schijfje komkommer nog om het af te maken en schip ahoi!” aldus Hendrick’s Global Ambassador Ally Martin.

De Hendrick’s Neptunia Gin is een limited edition en is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers voor € 47,95 (70cl). Surf naar de Hendrick’s Gin website voor meer informatie of check de Instagrampagina van Hendrick’s Gin.

Would Be Chef geeft jou de kans om deze limited edition Hendrick’s Neptunia Gin in huis te halen. Vul snel onderstaande vraag in & wie weet sip jij binnenkort van die exclusieve drankje. Opgelet je moet wel minstens 18 jaar zijn om de wedstrijd te kunnen winnen. Santé!