Win een fles Licor 43!

Olé, want zoals je weet heb ik mijn hart verloren in Spanje. Niet alleen voor de zon, de gezellige mensen & de prachtige scenery, maar ook op culinair vlak behoort Spanje bij de top! Of kan jij niet genieten van die verrukkelijke tapas, een smakelijke paella of een bordje Jamon Iberico? Ik ben alvast een fervente lover

… en er is meer, want ook op vlak van drinks scoren de Spanjaarden bijzonder goed. Een cavaatje? Vermuth of sangria? Alles aanwezig! Bovendien zijn veel Spanjaarden verzot op Licor 43. Een premium Spaanse likeur die geproduceerd wordt in Cartagena in Spanje.

Het succes komt door het geheime Spaanse familierecept vol van mediterrane citrusvruchten en botanicals. Het gouden goedje geeft een perfecte balans van ingrediënten en de heerlijke aroma’s van vanille, citrus en karamel.

Licor 43 is trouwens de meest geëxporteerde likeur van Spanje! Het is ideaal om om puur te drinken, met of zonder ijs. Een veelzijdig drankje dat je op verschillende manieren kan serveren. Tijdens de wintermaanden mag het al wel eens iets pittiger en kruidiger zijn qua cocktail.

Goed nieuws, want Licor 43 is ook uiterst geschikt om je cocktails van de nodige punch te voorzien. Dat weet barista Marc Daniels van Kaffabar in Brussel als geen ander. Hij maakte cocktails met koffie, matcha, amandel én Licor 43. Resultaat is een Coco Matcha 43, Almond Espresso 43, Carajillo 43 en Spanish Coffee 43.

Voor meer informatie surf naar de Licor 43 website! Licor 43 kost € 20,99 voor 700 ml en is te koop in de supermarkt.

Vul snel onderstaande vraag in & wie weet win jij een fles Licor 43! Fingers crossed, … 43 keer.

Voor deze Would Be Chef wedstrijd moet je wel minstens 18 jaar oud zijn om te kunnen winnen.