Win een fles Rockhopper rum!

Door de komst van corona beseffen we gelukkig hoe belangrijk het is om lokale producten en initiatieven mee te ondersteunen. Daarom zet ik met plezier dit héérlijk Belgische rummerk in de kijker, maak kennis met Rockhopper rum.

Anno 2021 treedt rum absoluut op de voorgrond en is het ondertussen uitgegroeid tot een nieuwe trend. Eén van de oudste alcoholische dranken ter wereld lijkt namelijk dit jaar de sterkte groeier te worden in de drankensector. En daar speelt het Belgische merk Rockhopper rum handig op in.

Rockhopper staat garant voor een mix van 3 verschillende rums uit de Caraïben. Deze rum brengt het beste samen uit Panama, Guatemala en de Dominicaanse Republiek. Twee rums van 5 jaar en één van 8 jaar. Niet gespiced en niet bij gezoet. Bezieler van Rockhopper Rum is Tim Veys. “Ik wilde mijn visie als sommelier conseil delen over wat een goeie, gebalanceerde rum moet zijn  en de mensen overtuigen om een goeie rum eens puur te proberen.”  En die visie blijkt goed aan te slaan, want Rockhopper heeft ondertussen al heel wat rum liefhebbers overtuigd. De West-Vlaamse rum heeft ondertussen zelfs Amerika veroverd.

Bovendien heeft de fles een bijzonder opvallend en tot de verbeelding sprekend figuurtje op de fles staan. Het diertje stelt het karakter voor van de kleinste pinguïn ter wereld. Enerzijds schattig en aaibaar en anderzijds een bijzonder eigenwijs beestje. “Dit is een perfecte verwijzing naar de smaak van het product”, verteld Thomas Geers die met Albatross Liquors het product verdeelt in België. Rockhopper rum is door de veroudering heel zacht en door het gebruik van enkel bourbon vaten toch heel karaktervol.

Rockhopper rum drink je puur, on the rocks maar je kan hem ook gebruiken als verfijnde spirit om te experimenteren in tal van cocktails. Opzoek naar leuke recepten om mee aan de slag te gaan? Surf naar de Rockhopper website en ontdek recepten voor o.a. de Rockhopper for President.

Ook overtuigd om Rockhopper eens te proberen? Ontdek hem bij de betere drankenhandel of speciaalzaak voor € 34,95. Of vul onderstaande wedstrijdvraag in & wie weet sip jij binnenkort aan dit heerlijke Belgische product!

Opgelet de winnaar moet 18 jaar of ouder zijn om deze wedstrijd te winnen.