Win een fles Tanqueray London Dry Gin Original én Sevilla!

Tanqueray London Dry Gin is al bijna twee eeuwen lang een klassieker bij de kenners van gin. De mooi gebalanceerde smaak van frisse jeneverbes, pittige koriander, het aroma van engelwortel en de zachte toets van zoethout zijn zo herkenbaar! Als mixer, zijn wij fan van de T&T (Tanqueray & Tonic) ipv de gebruikelijke G&T. Ideaal voor jouw volgende apéro! En goed nieuws, we mogen trakteren!

 

Bij het drinken van een heerlijke T&T, is het wel belangrijk om zorg te hebben voor de details. Eeuwen savoir-faire verdienen het om mooi geserveerd te worden. Kies een klassiek Copa ballonglas waarin je de ijsblokken lekker hoort tinkelen. Giet er je favoriete tonic bij — Fever Tree is altijd een goed idee — en werk hem af met wat limoen om de zachte citroensmaak van de gin nog beter te laten uitkomen. Et voilà, it’s cocktail o’clock.

Voor wie zijn T&T graag mixt met zon uit het zuiden, is er Tanqueray Flor de Sevilla. Gemaakt met de gulle smaak van Sevilliaanse sinaasappels, dezelfde die Charles Tanqueray in 1830 gebruikte voor zijn originele gin recept. Net zo uitgebalanceerd als de London Dry Gin, maar amberkleurig en bitterzoet, wat van deze variant een perfect aperitief maakt.

Voor meer informatie check www.tanqueray.com of surf naar drankdozijn.be

Zo serveer je de perfecte T&T

  • 35 ml Tanqueray Gin
  • Fever Tree tonic
  • Een schijfje plus een partje verse limoen

 

  1. Vul een Copa glas voor twee-derden met ijs.
  2. Leg een schijfje limoen bovenop de ijsblokken.
  3. Giet 30 ml Tanqueray Gin door het schijfje limoen.
  4. Doe hetzelfde met de tonic.
  5. Ga met het partje limoen langs de rand van het glas, pers het sap en laat het partje in je glas plonzen.
  6. Laat de cocktail ronddraaien in het glas en dien op.