Win een flesh whisky van Label 5!

De feestdagen zijn voorbij maar links en rechts zijn er ook de komende weken nog feestjes, en misschien zoek je nog een leuk en cool cadeautje voor een whisky liefhebber! Goed nieuws want de klassieke whisky Label 5 voorziet zijn fles van een gloednieuw design in de vorm van street art. Ideaal om je barkast op te fleuren.

Het Schotse whiskymerk Label 5 introduceert zijn limited edition whiskyfles met graffitidesign. Resultaat is een uiterst stijlvolle en stoere blikvanger die niet mag ontbreken voor de echte whisky lover. Drink hem puur of gebruik hem in je cocktail. Resultaat is een whisky met een originele zachte smaak geserveerd uit een kleurrijke designfles.

Label 5 baseerde het nieuwe etiket op een design dat tijdens de ‘Power of 5 World Tour’ verkozen werd tot favoriet. Fans van het whiskymerk konden via Instagram kiezen tussen vijf designs van bekende straatartiesten. Uiteindelijk is het Rami Mouallem uit Libanon die verkozen werd als winnaar van de ontwerpwedstrijd met zijn street art interpretatie van het zinderende nachtleven van de Libanese hoofdstad Beirut. De perfecte drank om de feesttafel tijdens kerst en nieuwjaar dat extra tikkeltje kunstzinniger te maken en gasten te overdonderen van goede smaak.

Het whiskymerk trekt misschien een nieuw jasje aan, toch blijft het trouw aan zijn vertrouwde en heerlijke smaak waar whisky drinkers dol op zijn. Deze uitzonderlijke Scotch blended whisky wordt in Bathgate (Edinburgh) met de grootste zorg gedistilleerd, gerijpt op eiken vaten en ter plaatse in Schotland gebotteld. De drank wordt gesmaakt door zijn uitmuntende kwaliteit en voor zijn zachte smaak met een licht rokerig karakter. Perfect te combineren met stomende ovenhapjes.

Label 5 Classic Black limited edition 70 cl 40%, verkrijgbaar in supermarkten aan € 15.85. Voor meer informatie surf naar de Label 5 website.

Wil jij alvast deze limited edition Label 5 whiskyfles in huis halen? Vul dan snel onderstaande vraag in en wie weet heb jij wel het coolste cadeau in huis. Opgelet voor deelname aan deze wedstrijd moet je minstens 18 jaar zijn.