Win een food processor 2.1 l van Kitchenaid t.w.v. € 199,-!

Ben jij ook zo een keukenwonder dat als geen ander aan de slag kan met de leukste tools in de keuken? Spits dan de oren want Would Be Chef geeft een keicool meal prepping apparaat weg dat je absoluut wil hebben!

Mindful meal prepping staat bijzonder hoog bij iedereen op de agenda. KitchenAid begrijpt dan ook als geen ander dat tijd kostbaar is, en dat ook bij het koken. Om die tijd optimaal te benutten is de KitchenAid food processor het ideale hulpmiddel. Je kan kiezen uit een variant van 1,7 liter of 2,1 liter.

De KitchenAid food processor laat je alles zeer handig hakken, versniperen, pureren, versnijden en kneden. Je kan kiezen uit drie verschillende snelheden en een uitgebreid aanbod aan multifunctionele messen en schijven. Ideaal materiaal dus voor elke keukenprins(es). Bovendien is het toestel uiterst gebruiksvriendelijk, handig schoon te maken en zeer makkelijk weg te zetten in je keuken. De KitchenAid Food Processor 1,7 liter  koop je al voor € 129,- en de KitchenAid Food Processor 2,1liter betaal je € 199,-.

Surf alvast naar de KitchenAid website voor meer informatie over de food processor & een volledig overzicht van al hun keukentoestellen! 

Wil jij een top food processor in huis halen? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet kook jij binnenkort de pannen van het dak met de KitchenAid Food Processor 2,1 liter. Succes!