Win een foodbox van sterrenchef Gert De Mangeleer!

Je weet dat ik de voorbije weken al verschillende foodboxen heb uitgeprobeerd omdat ik onze horeca graag wil steunen. Alle chefs proberen er het beste van te maken, steken er massa’s energie in, en ik heb eerlijk gezegd al veel fantastische take away kunnen ontdekken.

Eén van de boxen waar ik echt enorme fan van ben, zijn die van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens van de Hertog Jan groep. De ene week gaan ze voor het concept van L.E.S.S. De andere week is Bar Bulot aan de beurt. Beide boxen zijn even fantastisch. Absoluut sterrenniveau maar met heerlijke smaken, makkelijk te serveren, en eigenlijk op een exclusieve manier wel zalig comfortfood.

Als je mijn recensie eens wil lezen van enkele weken geleden, dan kan dat in het artikel ‘betaalbaar en heerlijk sterreneten bij u thuis”.

En nu heb ik super nieuws, want ik mag een chique diner voor twee bij je thuis weggeven. Wil jij ook eens een lekker etentje met je partner of je knuffelcontact, uit de sterrenkeuken van culinaire topper Gert De Mangeleer, dan is dit jouw kans!

 

Het is wel zo dat het thema van de box om de week verandert. De ene week is de box LESS gerelateerd en de andere week in het thema van Bar Bulot. En het goede nieuws is: je mag zelf kiezen welke week en dus welke box je in huis wilt halen.

Kan je niet wachten? Surf dan razendsnel naar www.hertog-jan.com voor je Gert’s Foodbox!