Win een houten krat vol bier van Cornet!

Ons Belgisch bier blijft een topproduct bij uitstek! Zowel op nationaal als internationaal vlak blijven we scoren met de beste biercreaties voorzien van een heerlijke schuimlaag. Eén van die toppers is Cornet. Cornet is een krachtig Belgisch blond bier met een unieke zachte smaak. Cornet is een bier wat op smaak wordt gebracht door het toevoegen van eikenhouten snippers tijdens het brouwen zelf. Resultaat is een unieke zachtheid.

Voor het ontstaan van Cornet moet je terug naar de 18de eeuw. Toen liet ene Theodoor Cornet, rentmeester van kasteel Diepensteyn, op vraag van de graaf van Steenhuffel een exclusief bier brouwen bij brouwerij De Hoorn. De graaf, een trotse nazaat van de illustere ridder Salomon de Maldeghem, bewaarde het bier op eikenhouten vaten in de kelders van het kasteel en reserveerde het voor al zijn gasten.

De kasteelheer van Diepensteyn was een mild man die van zijn gesprekspartners dezelfde edelmoedigheid verwachtte. Aan tafel werden de helmen afgezet en de geesten opengezet. Het bier van Cornet smeerde niet alleen de kelen, maar smeedde ook diepe banden. Gesprekken brachten inzicht en nieuwe vrienden werden verbonden. Cornet is dan ook een speciaalbier met een speciale missie: Cornet wil mensen verbinden.

Dat warme karakter vinden we vandaag nog steeds terug in Cornet. De eikenhouten vaten van weleer zijn ondertussen vervangen door eikenhouten snippers die tijdens het brouwen worden toegevoegd. Hierdoor krijgt het bier zijn subtiele vanilletoets en zijn zachte volmondige smaak. Een zachtheid die de scherpe kantjes van elk gesprek haalt en de dialoog versterkt.

Cornet is bovendien nu verkrijgbaar in prachtig eikenhouten bakken. Een absoluut must-have voor de bierliefhebber of wanneer je een karaktervol element wil toevoegen aan je interieur. Ideaal voor de feestdagen! Je kan de houten bakken kopen in de drankhandel of via de webshop van Cornet. Zowel apart als gevuld met Cornet bier. Uiterst geschikt als salontafel, boekenrekje, schoenenrek of plantenbak.

Wil jij alvast zo een prachtig krat vol bier van Cornet in huis halen? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet krijg je dit gratis thuis geleverd. Alvast santé!