Win een kennismakingspakket van Gambas At Home!

Gek van lekker eten én op zoek naar iets om je gasten te verwennen? High alert want dan is er Gambas At Home. Een gloednieuwe online shop waar je makkelijk tal van lekkernijen uit de zee kan shoppen. Van octopus bij het aperitief tot coquilles of een heerlijk stukje vis voor de barbecue. Gambas At Home zorgt voor alles wat je nodig hebt als topaanbieder van diepvriesproducten!

Ook zo verslaafd aan seafood? Dan is Gambas At Home dé ideale bestemming voor hun uitgebreid aanbod diepgevroren vis en zeevruchten. Van alledaagse ingrediënten tot specialiteiten als Black Tiger Gambas of smaakvolle Argentijse garnalen. De webshop laat je kiezen uit gambas & scampis, fingerfood, schaal- & schelpdieren, inktvis en zeevruchtenmix en vis natuurlijk.

Om zeker te zijn van een perfecte kwaliteit van hun producten gaan medewerkers van Gambas At Home regelmatig aan de bron kijken. Zo kunnen ze de visgronden inspecteren waar de vis gevangen wordt, kijken met welke schepen er wordt gewerkt en de bedrijven zelf inspecteren die voor de verwerking in staan. Ook bij gekweekte producten is die inspectie van belang.

Hun laatste trip was er zo bijvoorbeeld één in Zuid-Amerika. De focus lag op de gamba Latina uit Equador en de Sint-Jakobsvruchten uit Peru. Deze trips zijn ook nuttig om nieuwe producten te ontdekken.

Klik hier & ontdek het volledige Gambas At Home assortiment!

Als je kennis wil maken met het smaakvolle aanbod van Gambas At Home, check dan alvast het kennismakingspakket t.w.v. € 58,-. Een mix van Tijgergambas, Witpootscampis easy peel, Gepelde scampis mini pack, Potato shrimps, Calamares romana mini pack, Illex inktvisringen, Tilapia filets, hele mosselen, zeewiersalade wakame en edamamebonen.

Je kan je favoriete seafood gewoon thuis laten leveren op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 17:00 en 22:00. De bestelling dient de dag voordien voor 12:00 te worden geplaatst. Gratis levering bij een bestelling vanaf € 30,-. Het is ook mogelijk om minder dan € 30,- te bestellen, dan wordt er een transportkost van € 12,50 aangerekend.

Vul snel onderstaande vraag in & wie weet scoor jij zo een kennismakingspakket van Gambas At Home t.w.v. € 58,- in de wacht. Smakelijk!