Win Een Kookboek van Seppe Nobels!

Creatief culinair talent Seppe Nobels lanceert een gloednieuw kookboek met als eenvoudige titel ‘Een Kookboek’. Resultaat is een boek met ongeveer 450 klassiekers van recepten met seizoensgroenten. Seppe Nobels ken je trouwens van het restaurant Graanmarkt 13. Het restaurant staat al jaren in de top tien van de beste groentenrestaurants ter wereld.

Seppe creëerde hét groentekookboek van het jaar. Door te koken met seizoensgroenten van bij ons, trekt Seppe de kaart van de duurzaamheid. Groenten vormen de rode – of beter : groene – draad in dit culinaire verhaal. Dit boek is het resultaat van tien jaar koken, zowel thuis als in de restaurants waar Seppe Nobels werkte.

Hij verzamelde 450 recepten die iedereen gemakkelijk in zijn eigen keuken kan klaarmaken. Door ze met zo veel mogelijk mensen te delen, wil de auteur onze culinaire klassiekers niet alleen bewaren, maar ook ‘vergroenen’. Alle recepten in dit unieke boek krijgen bovendien een NutriScore®. Dit systeem werd door voedingsexperts ontwikkeld en toont in een oogopslag of een product of recept goed voor je is of dat je er beter met mate van eet.

De kok heeft als motto ‘ laat de groenten in elk gerecht schitteren en geef er vlees, vis of gevogelte bij als je daar zin in hebt’, en dat merk je meteen als je door het prachtige kookboek bladert. Een onmisbare groentekookbijbel voor al wie van lekker gezond houdt. Surf alvast naar de website van Seppe Nobels voor meer informatie over de chef of naar de website van Lannoo voor meer details over het boek. Het boek is verkrijgbaar voor € 45,- in de boekhandel én online.

Wil jij alvast dé groentenbijbel van 2021 ‘Een Kookboek’ van Seppe Nobels in huis halen? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet kook jij binnenkort de pannen van het kookfornuis. Alvast veel kook- & leesplezier!