Win een kookpot Pure by Pascale Naessens for Serax!

“Werken met mooie handige objecten in de keuken maakt je gelukkig”, zegt culinair auteur Pascale Naessens. En dat kan ik alleen maar beamen. Want wat is er leuker dan met mooie en kwaliteitsvolle benodigdheden in je keuken aan de slag te gaan? En het is bovendien nog leuker als die designs ook nog eens made in Belgium zijn!

Serax is het geesteskind van SERge en AXel Van Den Bossche. Broers die het verhandelen van bloempotten met de paplepel binnenkregen via de zaak van hun moeder. Wat in 1986 begon als een kleinschalige handel in een garage, groeide in twintig jaar uit tot een multinational met meer dan 65 werknemers en een hoofdbureau in Antwerpen. Het bedrijf wordt vandaag geleid door Axel. De vrouw van Axel – Marie Michielssens – is huisontwerpster en creëerde onder andere de bekende ‘Cactus Vase’. Serax is een familiebedrijf waar passie door de aderen stroomt. Schitterend wat Serax allemaal op onze interieurs en in onze keukens loslaat!

Eén van hun leukste samenwerking is de Pure by Pascale Naessens for Serax collectie. Een lijn waarbij het pure waar Pascale voor staat volledig wordt doorgetrokken. Kookpotten en pannen in verschillende kleuren die garant staan voor een bijzonder hoog gebruiksgemak én ook nog eens prachtig staan op een prachtig gedekte tafel. Het design is geïnspireerd op oude Chinese kookpotten met hun mooie ronde handvaten en dit in 3 verschillende kleuren; Serene white, Stone Grey en Ebony Black. De potten hebben bovendien een lichtgewicht aluminium body met aan de binnenkant een coating van drie lagen Greblon om kleven tegen te gaan. De gekleurde siliconen buitenkant is bestand tegen zeer hoge temperaturen, en ook inductie.

“Wat voor mij en voor veel anderen ook belangrijk is, is het volume. Ik werk zelf met heel veel groenten en daarom wou ik een pot die breed en groot genoeg was om groenten in te koken. Dat was, naast gebruiksgemak en esthetiek, een van de belangrijke uitgangspunten toen ik aan het ontwerpen ging”, aldus Pascale Naessens.

Ontdek het volledige assortiment via de Serax website.

Wil jij alvast aan het kokerellen gaan met een kookpot Pure by Pascale Naessens for Serax t.w.v. € 175,15? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet pronk jij binnenkort met de mooiste tafel inclusief Serax kookgerief! Proud of Belgium.