Win een Millecroquettes krokettenmachine

Met de feestdagen in het vooruitzicht is het misschien tijd om je skills om zelf kroketten te maken aan te scherpen! Want inderdaad, je kunt natuurlijk diepvrieskroketjes kopen, maar niks is zo leuk als je eigen kroketten maken. De vulling kies je gewoon zelf of laat je alvast inspireren door mijn artikel Zelfgemaakte viskroketten. Als er één hulpmiddel is wat je nodig hebt, dan is het de Millecroquettes krokettenmachine!

De Millecroquettes krokettenmachine is de authentieke krokettenmachine die ik jaren geleden heb gekregen van mijn meme Maria. Elk jaar organiseren we met de familie een nieuwjaarsfeestje waar iedereen voor elkaar een cadeautje koopt. En het was toen dat meme Maria mij de krokettenmachine cadeau deed. Een geschenk van onschatbare waarde voor mezelf én in de keuken!

Bovendien moet je weten dat de échte Millecroquettes krokettenmachine een Belgische uitvinding is! Ik heb er al talloze kroketvariaties meegemaakt en ik bevestig dus dat het bovendien ook nog eens écht een topcadeau is. Maak je kroketten feestelijk en voeg er kleine stukjes kaas, ham, tot stoofvlees, kip of vis aan toe.

De Millecroquettes krokettenmachine is ideaal voor perfect gevormde, zelfgemaakte kroketten. Ze is héél eenvoudig te gebruiken en nog eens makkelijk te reinigen ook én mag in de vaatwas. Het enige wat je moet doen is het reservoir vullen met warme aardappelpuree of je creatieve samenstelling en met behulp van de hendel duw je de puree door de spuitmonden. De staaf met de bol aan gebruikte ik trouwens vroeger als kind als mijn microfoon.

Wil je een Millecroquettes krokettenmachine in huis halen? De machine kan je kopen in de betere huishoud- en kookwinkel voor ongeveer € 25.

Vul snel onderstaande vraag in & wie weet ben jij binnenkort een ster in de keuken met een eigen Millecroquettes krokettenmachine. Scoren zal je!