Win een Mill&Mortar luxe kruidenbox!

De echte keukenprins en -prinsessen weten dat je nog zo goed koken kan maar dat de finesse van een gerecht ook vaak in een goeie kruiding zit. Het kan alles naar een hoger niveau tillen, van pikanter tot zoeter, van gesofisticeerder tot meer lagen. Smaak daar draait het om … en kruiden laten je toe die details tot in de puntjes te creëren.

Eén van Would Be Chef’s grote aanraders als het op kruiden aankomt is het merk Mill&Mortar. Geruime tijd aanwezig in onze keuken en daarom willen we het absoluut met je delen! Mill&Mortar omschrijft zichzelf als ‘fine spice emporium’.

En dat is terecht, want hier kan je terecht voor de crème de la crème van de kruidenkast. Je shopt er uit spices als turmeric latte, salt of hearts, nootmuskaat, koriander, jalapeño chilli en sweet paprika. Denk aan aparte kruiden maar ook goeie blends van van verschillende specerijen samen. De hobbypatissier neemt best ook een kijkje want Mill&Mortar heeft ook nog tal van premium pastry decoration om je cake of taart de nodige versiering te geven.

Mill&Mortar werd opgericht in 2008 door Iben Büchert. Iben had genoeg van de supermarktkruiden van lagere kwaliteit. Daarom is ze op zoek gegaan naar de perfecte kruiden die biologisch worden geteld en handmatig worden geoogst en gesorteerd. Alle kruiden zijn fair trade en worden op de correcte manier bewaard. Mill&Mortar is bovendien ook een clean label en werkt niet met het toevoegen van suikers en zouten om de prijs te drukken.

Ideaal om kennis te maken met Mill&Mortar is hun kruidenbox Spice Chest. Een luxe uitvoering met 6 hoog kwalitatieve specerijen die niet in je keuken mogen ontbreken. Hierin zit:

  • Ananda’s Cinnamon: volledig en gemalen zachte kaneel uit Sri Lanka, geoogst in Ananda
  • Green Cardamom: grond kardemom, klaar om te gebruiken. Geoogst in Sri Lanka
  • Nutmeg & Mace: nootmuskaat en foelie. Fantastische muskaatnoot in zijn schil met knots, geoogst in Sri Lanka
  • Dilip’s Chili: sissend hete chili vlokken van Dilip’s chili velden vanuit centraal Sri Lanka
  • Ginger: gember voor gebruik in gebak, marinades en sauzen. Geoogst in Sri Lanka
  • Koriander: knapperige koriander zaden, geoogst in Sri Lanka

Mill&Mortar kan je vinden in de betere delicatessenwinkel of via de Mill&Mortar webshop. De kruiden worden in een box verkocht of ook apart per potje. Een potje kruiden van 30 gram kost tussen de € 6,25 en € 7,50.

Wil jij alvast aan het kruiden slaan in je eigen keuken? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet krijg jij binnenkort een Mill&Mortar Spice Chest kruidenbox aan huis geleverd. Seasoning zal nooit meer hetzelfde zijn!