Win een My Lemonade-toestel van Domo!

Ben je al een hele zomer op zoek naar de perfecte manier om je eigen gezonde drankjes te maken? En leef je dus van de ene hittegolf naar de andere met verschillende ideetjes om eindelijk je eigen homemade ice-tea te fabriceren? Dan is het My Lemonade-toestel van Domo jouw perfecte partner in crime om de meest smakelijke drankjes te bereiden.

Het My Lemonade-toestel van Domo is het ideaal hebbeding voor al je bbq’s, poolparty’s en tuinfeesten. Het apparaat heeft een uitneembare infuser voor ijs, fruit en groenten waardoor je makkelijk de meest creatieve en lekkere combinaties kan maken. Perfect geschikt voor limonades, ijsthee, cocktails, mocktails, punch en zoveel meer. De koelstick houdt alles lekker fris en de ingebouwde mengspatel zorgt er voor dat alles goed blend met elkaar. Met het handige tapkraantje serveer je in een handomdraai de meest verfrissende eigen drankjes aan je vrienden.

Combineer naar hartelust mango, gember en citroen-tijm of rood fruit met munt, sinaasappel en bosbessen tot zelfs venkel, tijm en komkommer. Met My Lemonade zijn er eindeloos veel healthy alternatieven mogelijk.

Ambassadeur, foodie, njam-kok en healthy queen Steffi Vertriest is helemaal verslaafd aan het toestel. “Ik ben heel trots dat ik als nieuwe Domo-ambassadeur twee toestellen op de markt breng waar ik volledig achter sta”, zegt Steffi. “Zelf gebruik ik al een lange tijd apparaten van Domo in mijn kookprogramma’s ‘De Gezonde Goesting’ en ‘Steffi’s Healthy Pleasures’, want hun gamma past perfect bij mijn happy en healthy lifestyle.” Het andere toestel van Steffi is de Blender DO710BL.

Het toestel is verkrijgbaar in de winkel voor de adviesprijs van € 79,95. Surf naar de Domo website voor alle informatie.

 

Wil jij alvast tijdens deze zwoele nazomer de meest heerlijke drankjes op tafel toveren voor je gasten? Vul dan snel onderstaande vraag in & wie weet scoor jij een My Lemonade toestel van Domo! Santé alvast.